Read the Official Description

ECLA


Akatemia vuoden ohjelma sopii lukion opiskelijoille, jotka selvittävät mahdollisuuksia lisätutkimuksia yliopistossa, tai jotka haluavat kokeilla opinnoissa humanistisella kautta Englanti Bard College Berliinin kansainvälisessä ympäristössä. Academy Year opiskelijat osallistuvat ensimmäisen vuoden opetussuunnitelman yhdessä saapuvan BA opiskelijoille.

Tämän lisäksi core ohjelma, joka tarjoaa perusteellista asiantuntemusta keskeisistä henkisen liikkeitä ja teoksia, jotka perustivat tieteenalojen humanististen Akatemia vuosi myös monenlaisia ​​valinnaisia ​​kursseja kirjallisuuden ja taiteen, politiikan ja yhteiskuntatieteiden, ja elokuvan ja harjoitellaan taiteen. Academy Year opiskelijat voivat myös jatkaa kielen tutkimuksen saksaksi aloittelijasta edistyneeseen tasolle. Academy Year opiskelijat ovat täysjäseniä Bard College Berliinin tiedeyhteisölle ja osallistua sen vapaa-ajan yhdistysten sekä julkinen luentosarja.

Kaikki edut Bard College Berliinin yhteistuotantoelokuvaa muiden ja yliopistojen kaupungin Berliinin avoimia Academy Year opiskelijoille.
Akatemia vuosi Ohjelma alkaa kolmen viikon Kieli ja ajattelu Program, johdanto College elämään ja Berliinin kaupungin.

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
1 viikko
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä