Read the Official Description

Academy Professional (AP) tutkinto Public Service Management

Bachelor in Public Service Management lBCM

LBCM Public Service Management (PSM) Poikamies Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden haasteisiin nykyaikaisen julkisen sektorin hallinto ja uudistusta. Se kattaa erilaisia ​​sosiaalisia, demokraattisia ja taloudellisia käsitteitä kuten ihmisoikeudet, innovaatio, kehitys, ja Euroopan yhdentyminen. Pyrimme varustaa meidän opiskelijoille ongelmanratkaisu mielentila ja selkeät arvot auttaa heitä vastaamaan haasteisiin virkamiehet ja moderni kansalaisten tänään.

Kansainväliset ja akkreditoitu astetta

Ohjelma opetetaan Englanti ja perustuu European Credit Transfer System (ECTS). Kurssit ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja siirrettävissä.

Kaikki lBCM Opiskelijat saavat kaksoistutkintoon. Tämä tarkoittaa sitä, että he saavat tutkintotodistus lBCM ja diplomin meidän kumppanilaitoksessa, Lillebaeltin Academy for ammatillisen korkeakoulutuksen Tanskassa.

Julkinen hallinto-osasto tarjoaa kaksi pätevyys:

Kandidaatti Public Service Management: 3,5 vuotta / 7 lukukautta (210 op) Academy Professional (AP) tutkinto Julkishallinnon 2 vuotta / 4 lukukautta (120 op)

Real työkokemus

Kaikki opiskelijat suorittavat 5-6 kuukautta pitkä, koko ajan harjoittelun 6. lukukausi opintojen. Tämä kokemus antaa opiskelijoille mahdollisuuden käytännössä toteuttaa tietojaan ja saada perusteellinen ja mielekäs ymmärrystä reaalimaailman työtä, ja sinun on mahdollisuus keskittyä aiheeseen, joka on mielenkiintoista sinulle.

Runsas ja monipuolinen koulutusohjelma

Koska PSM opiskelija, voit saada tietoa ja taitoja monenlaisia ​​liittyvillä aloilla nykyaikaisen julkisen hallinnon ja johdon. Vuonna ensimmäinen ja toisella puoliskolla, yksiköt tutkittu kuuluu: Tehokas viestintä, EU Studies, köyhyydenvähentämis- ja kehitys, Human Development and Policy Development. Vuonna kolmas ja neljäs lukukautta voit saada tietoa ja taitoja aiheita, kuten: Ihmisoikeudet ja hallinto, Applied Innovation, Project Management, Intercultural Communication, ja Individual Socialization ja oppiminen. Vuonna viidennen lukukauden, voit tutkia aiheita, kuten Professional Organization ja kansalaisten, ja Legal Systems, ennen pakottavan 5-6 kuukautta harjoittelun kuudennen lukukauden. Lopuksi opintosi, seitsemännessä lukukausi voit täydentää oman kandidaatin opinnäytetyön.

Monipuolinen ja jännittävä uranäkymät

Ura näkymät sisältävät valtavan valikoiman ammateissa hallituksen, kansainvälinen ja voittoa aloilla. valmistuneista mennä olla julkishallinnon, poliittiset neuvonantajat, markkinat analyytikkoa, julkisten virastojen johtajat, kaupunginjohtajat ja kuntien virkamiehiä, ja lisää!

Retkiä

Osana opinto-ohjelman, saat mahdollisuuden osallistua opintomatkoja, jotka täydentävät ja parantaa tutkimusten luokkahuoneessa. Kustannukset näistä matkoista kuuluvat yleensä lBCM.

Tutkimus vaihtomahdollisuuksista

LBCM pystyy tarjoamaan rajoitetun määrän kansainvälisen tutkimuksen vaihtomahdollisuuksien vuosittain. Nämä ovat mahdollisia kautta kumppanuuttamme Erasmus +, jotka taloudellisesti tukevat näitä vaihtoja.

Mitä odotat?

sovelletaan nyt kääntää intohimosi sosiaalisen muutoksen uran!

Program taught in:
Englanti

See 2 more programs offered by International Business College Mitrovica (IBCM) »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä