Read the Official Description

Akateeminen Englanti

Taso: B2 - C1

Kesto: 1, 2 tai 3 ehdoin kaupunki ja Islington College on valtion rahoittama Koulutuskeskus perustuu kosmopoliittinen Islington, aivan Lontoon sydämessä.

Meidän loistava maine, Lontoon keskustassa sijainti ja upeat tilat, on täysi syy opiskella Englanti kanssamme. Kaikki Englanti kielen kursseja akkreditoitu British Council ja tarjoamme erilaisia ​​tietenkin tasoilla, aloituspäivän ja ratapituudet, joten voit löytää täydellinen kurssin kanssamme!

Tietoja College

College on viisi modernia keskusten luotuja ja kunnostettu kautta £ 64 miljoonaa kehittämisohjelma - historian suurin UK Further Education. Tilamme yhdistää huipputeknologian, innovatiivinen luokkahuoneessa tilat, hyvin varustetuista kirjastoista ja rentouttava kahviloita, mikä College loistava paikka opiskella. Lisäksi voit hyödyntää oman kampaamo ja kauneussalonki ja tulla osaksi aktiivista ja eloisaa ylioppilaskunta.

Varmista, että olet nauttia aikaa College on meille erittäin tärkeää: jokainen Centre on oma opiskelija palvelut tiimi tukea sinua opiskelun aikana ja meidän erittäin kokenut kansainvälinen tiimi toivottaa teidät College henkilökohtaisesti, opastaa ilmoittautuminen ja tarjoavat neuvoja maahanmuutosta ja kansainvälinen opiskelijavaihto kysymyksiä.

Kurssin tiedot

Kaikki meidän Englanti kielikursseja opetetaan täysin pätevä, kokenut ja ystävällinen opettajia. Kiitos omistautunut tukea meidän opettajat antavat, joukkue on pieni luokkakoot (keskimäärin 12 per luokka, korkeintaan 20), meidän opiskelijat paitsi saavuttamaan erinomaisia ​​tuloksia, mutta ne tunnetaan ystävällinen, ahkera ja motivoitunut!

Tällä kokopäiväistä Englanti kielikurssille on British Council akkreditoitu ja tarkoitettu opiskelijoille yli 16 vuotta vanhoja, jotka haluavat parantaa Englanti taitoja työssä tai vapaa-ajan.

Opiskelet kaikki neljä taidot - Reading, kirjoittaminen, puhuminen ja kuunteleminen - ja myös kehittää kykyä käyttää Englanti jokapäiväisessä elämässä.

Kurssi on 15 tuntia viikossa, ja antaa valmistelu sekä IELTS ja Cambridge Englanti kielen kokeet rinnalla Englanti kielten opiskeluun.

Sinun aikataulu voi olla seos aamulla ja iltapäivällä luokat.

Pääsyvaatimukset:

Hakijoilla on oltava vähintään B1-tason Englanti soveltaa (IELTS 4.0 tai vastaava). Kurssi ei sovellu hakijoita yli C1 tason (IELTS 7.0 tai vastaava). Hakijat ilman muodollista Englanti kielen testitulokset tulee harkita tapauskohtaisesti.

Palkkiot: *

  • 1 Termi £ 1400
  • 2 ehdot £ 2700
  • 3 termejä £ 4000
  • Jotkut kurssit saattavat vaatia voit ostaa materiaaleja, esimerkiksi kurssikirjojen - nämä kustannukset eivät sisälly kurssin hintaan.

Palkkiot Hinnat ovat 2014/15 ja ne saattavat muuttua tulevina lukuvuotta.

Sijainti

Meidän Englanti kielikoulu perustuu meidän keskus Elinikäisen oppimisen. Keskuksen erinomainen sijainti tarkoittaa, että voit nauttia helposti fantastinen valikoima paikallisia palveluita, kaupoista, baareista ja ravintoloista elävän musiikin paikkoja, vehreällä puistoissa ja toreja - puhumattakaan olla läheinen naapuri Arsenal Football Club!

Lähin metroasema on Finsbury Park Victoria ja Piccadilly linjat ja on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä College. Monet Lontoon kuuluisat nähtävyydet ovat vain lyhyen metromatkan päässä: - 10 minuuttia Oxford Street - 20 minuuttia West Endin teattereista - 22 minuuttia British Museum - 23 minuuttia Buckinghamin palatsi - 24 minuuttia Harrods

Huomaa Jotkut opetus voi tapahtua meidän keskus Sosiaali- ja terveysjärjestöjen Lastenhoito sijaitsee vain tiellä.

Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by City and Islington College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Huhti 2019
Syys 2019
Duration
1 - 3 lukukautta
Full-time
Hinta
1,400 GBP
1 aikavälillä; 2 ehdot £ 2700; 3 termejä £ 4000
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Huhti 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Huhti 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Tammi 2020

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä