$close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu Advanced diplomiohjelmat Sisustussuunnittelussa Lähi-idässä 2022

Advanced diplomi myönnetään akateemisisa oppilaitoksissa opiskeleville, jotka suorittavat tietyn koulutusohjelman. Advanced diplomi on akateeminen virstanpylväs, josta voi olla hyötyä sekä tulevan työuran että uusien koulutustavoitteiden kannalta. Vahva luova visio ja kyky tuoda ideoita elämään ovat tunnusmerkkejä alalla sisustus. Student suunnittelijat tehtävänä on luoda visuaalis… Lue lisää

Advanced diplomi myönnetään akateemisisa oppilaitoksissa opiskeleville, jotka suorittavat tietyn koulutusohjelman. Advanced diplomi on akateeminen virstanpylväs, josta voi olla hyötyä sekä tulevan työuran että uusien koulutustavoitteiden kannalta.

Vahva luova visio ja kyky tuoda ideoita elämään ovat tunnusmerkkejä alalla sisustus. Student suunnittelijat tehtävänä on luoda visuaalisesti stimuloivia ja toimiva tilat kaupallisessa tai asuin asetuksia, jotka noudattavat alan standardeja ja viranomaismääräyksiä.

Mikään auttaa tutkijoita kasvaa kuin altistuminen monipuolinen joukko ihanteita ja taustoja ja tuon juuri mitään Opiskelija saa Lähi-idässä. Muinaisista kulttuureista nykypäivän kulttuureja, tutkijat on mahdollisuus kokea uusia asioita tällä alueella.

Täältä löydät Advanced diplomiohjelmat Sisustussuunnittelussa Lähi-idässä 2022

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Raffles Design Institute Riyadh
Riad, Saudi-Arabia

BA (Hons) Interior Design -kurssi tutkii ihmisen mittakaavaa ja suhdetta jatkuvasti muuttuvissa konteksteissä.

BA (Hons) Interior Design -kurssi tutkii ihmisen mittakaavaa ja suhdetta jatkuvasti muuttuvissa konteksteissä. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus