ACADEMICCOURSES

Parhaat Advanced diplomiohjelmista Ruokatieteetssa

Kehittynyt tutkintotodistusta uskottu yliopistossa tai opiskelijat, jotka ovat osoittaneet laaja tietämys ja taitoja puoliksi ammatillista tai puoliksi ammattialalla. Kehittynyt tutkintotodistus kuluu tavallisesti noin kolme vuotta loppuun, riippuen vaatimuksista ja tarpeista ohjelman ja toimielimen. Tutkintotodistuksen pidetään verrattavissa puolestaan ​​yhdestä kahteen vuotta opintoja perustutkintoa astetta tasolla.

Mikä on kehittynyt tutkintotodistus ruokakulttuurin? Tämä opinto valmistaa opiskelijat työskentelemään ammattikeittiöiden. Työselostus voi koostua kaupallinen ruoanlaitto, elintarvikkeiden turvallisuutta, tuotteiden tuntemus, kulinaarinen perusteet, ravinto, ja ammattitaitoa. Muut kurssit ja aiheita voivat olla, liiketoiminta, viestintä, rahoitus, asiakaspalvelu, kirjoittaminen, menu kehitys, kustannusten hallinta, leivontaan, maailman keittiöitä, ja viini tutkimuksiin. Opiskelija oppii käyttää sekä eteen-of-the-talon ja back-of-the-talon toimintaan.

Opiskelija voi opiskella kehittynyttä tutkintotodistus ruokakulttuurin oppia ja kehittää taitojaan kulinaarisia menetelmiä ja ymmärtää globaalin ruokia, jotka vaikuttavat ja vaikuttavat alan. He saavat käytännön kokemusta ja koulutusta sekä toimialaosaaminen ja johtamistaitoja.

Kaiken kaikkiaan ohjelma kustannukset vaihtelevat riippuen oppilaitos, sen sijainti jne ja ohjelman kesto. On tärkeää, että tulevien opiskelijoiden tutkia koulujen asiaa ohjelmia, jotka kiinnostavat heitä ja linjassa niiden taloudellista, akateemista, ja uraan liittyviä tavoitteita.

Tutkinnon ruokakulttuurin ohjelmat saattavat löytää työtä hotelli-, ravintola- ja ravintola-alan yritykset. Hotelli- ja ravintola-keittiöt, ne voivat tulla sous kokit, kokit, Executive kokit, tai omistajat. Ulkopuolella keittiö on mahdollisuuksia ruoka ja juoma johtajat, tai ravintolassa tai hotelliketju johtajat.Ne voivat myös hakea korkeamman tason tehtävissä kuin ravintolassa tai yritysten omistajat tai johtajat. Aloilta sisältävät ruoka kirjailija, tutkimus kokki, kulinaarinen kasvattajat, tai jopa mediapersoonia.

Monet yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat ruokakulttuurin tai liittyviä ohjelmia. Nämä kurssit ovat yleensä yliopistolähtöisten koska suuri osa opetus järjestetään käytännön koulutusta ja käytännön soveltamisen taitoja. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

 

5 tulosta kohteessa Ruokatieteet Filter

Korkeampi tutkinto leipomossa ja leivonnaisissa

International Culinary Institute
Diplomi syventävistä opinnoista
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Osoittaa opiskelijoille hallintotietoa ja -taitoja sekä käytännön sovelluksia leivonta- ja leivonnaisoperaatioissa, jotta he voivat valmistautua valvontatehtäviin alalla. Kasv ...

Lue lisää

Ammatillinen kehittynyt tutkinto italialaisen kulinaarisen taiteen alalla

CAST Alimenti
Diplomi syventävistä opinnoista
Helmi 2021
<
Täyspäiväinen
<
8&nbsp;-&nbsp;12 kuukautta
31 Joulu 2020
Italialainen
Kampus

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia j ...

Lue lisää

Korkeakoulututkinto

International Culinary Institute
Diplomi syventävistä opinnoista
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Valmistelee opiskelijoita työskentelemään elinvoimaisella ja jatkuvasti kasvavalla catering-alalla ja kehittää heidän henkistä ja ammatillista osaamistaan vastaamaan alan kysy ...

Lue lisää

Ammattikorkeakoulututkinto italialaisissa leivonnaisissa

CAST Alimenti
Diplomi syventävistä opinnoista
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
8 kuukautta
31 Joulu 2020
Italialainen
Kampus

Työmarkkinat vaativat yhä enemmän paluuta ammattitaitoon ja luovuuteen liittyviin ammatteihin, ja varmasti leivonnainen kokki muodostaa itsensä yhdeksi niistä ammateista, jotk ...

Lue lisää

Italialaisten leivonnaisten taiteiden ammatillinen jatkotutkinto hotelli- ja ravintolapalvelusta

CAST Alimenti
Diplomi syventävistä opinnoista
<
Täyspäiväinen
<
8&nbsp;-&nbsp;12 kuukautta
Italialainen
Kampus

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla ...

Lue lisää