Keystone logo

5 Täydentävä diplomi Ohjelmat sisään Ruokatieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Täydentävä diplomi
  • Elintarviketutkimus
  • Ruokatieteet
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

    Täydentävä diplomi Ohjelmat sisään Ruokatieteet

    Kehittynyt tutkintotodistusta uskottu yliopistossa tai opiskelijat, jotka ovat osoittaneet laaja tietämys ja taitoja puoliksi ammatillista tai puoliksi ammattialalla. Kehittynyt tutkintotodistus kuluu tavallisesti noin kolme vuotta loppuun, riippuen vaatimuksista ja tarpeista ohjelman ja toimielimen. Tutkintotodistuksen pidetään verrattavissa puolestaan ​​yhdestä kahteen vuotta opintoja perustutkintoa astetta tasolla.

    Mikä on kehittynyt tutkintotodistus ruokakulttuurin? Tämä opinto valmistaa opiskelijat työskentelemään ammattikeittiöiden. Työselostus voi koostua kaupallinen ruoanlaitto, elintarvikkeiden turvallisuutta, tuotteiden tuntemus, kulinaarinen perusteet, ravinto, ja ammattitaitoa. Muut kurssit ja aiheita voivat olla, liiketoiminta, viestintä, rahoitus, asiakaspalvelu, kirjoittaminen, menu kehitys, kustannusten hallinta, leivontaan, maailman keittiöitä, ja viini tutkimuksiin. Opiskelija oppii käyttää sekä eteen-of-the-talon ja back-of-the-talon toimintaan.

    Opiskelija voi opiskella kehittynyttä tutkintotodistus ruokakulttuurin oppia ja kehittää taitojaan kulinaarisia menetelmiä ja ymmärtää globaalin ruokia, jotka vaikuttavat ja vaikuttavat alan. He saavat käytännön kokemusta ja koulutusta sekä toimialaosaaminen ja johtamistaitoja.

    Kaiken kaikkiaan ohjelma kustannukset vaihtelevat riippuen oppilaitos, sen sijainti jne ja ohjelman kesto. On tärkeää, että tulevien opiskelijoiden tutkia koulujen asiaa ohjelmia, jotka kiinnostavat heitä ja linjassa niiden taloudellista, akateemista, ja uraan liittyviä tavoitteita.

    Tutkinnon ruokakulttuurin ohjelmat saattavat löytää työtä hotelli-, ravintola- ja ravintola-alan yritykset. Hotelli- ja ravintola-keittiöt, ne voivat tulla sous kokit, kokit, Executive kokit, tai omistajat. Ulkopuolella keittiö on mahdollisuuksia ruoka ja juoma johtajat, tai ravintolassa tai hotelliketju johtajat.Ne voivat myös hakea korkeamman tason tehtävissä kuin ravintolassa tai yritysten omistajat tai johtajat. Aloilta sisältävät ruoka kirjailija, tutkimus kokki, kulinaarinen kasvattajat, tai jopa mediapersoonia.

    Monet yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat ruokakulttuurin tai liittyviä ohjelmia. Nämä kurssit ovat yleensä yliopistolähtöisten koska suuri osa opetus järjestetään käytännön koulutusta ja käytännön soveltamisen taitoja. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.