close

Suodattimet

Katso tulokset

Parhaat Advanced diplomiohjelmista Ruokatieteetssa

Kehittynyt tutkintotodistusta uskottu yliopistossa tai opiskelijat, jotka ovat osoittaneet laaja tietämys ja taitoja puoliksi ammatillista tai puoliksi ammattialalla. Kehittynyt tutkintotodistus kuluu tavallisesti noin kolme vuotta loppuun, riippuen vaatimuksista ja tarpeista ohjelman ja toimielimen. Tutkintotodistuksen pidetään verrattavissa puolestaan ​​yhdestä kahteen vuotta opintoja p… Lue lisää

Kehittynyt tutkintotodistusta uskottu yliopistossa tai opiskelijat, jotka ovat osoittaneet laaja tietämys ja taitoja puoliksi ammatillista tai puoliksi ammattialalla. Kehittynyt tutkintotodistus kuluu tavallisesti noin kolme vuotta loppuun, riippuen vaatimuksista ja tarpeista ohjelman ja toimielimen. Tutkintotodistuksen pidetään verrattavissa puolestaan ​​yhdestä kahteen vuotta opintoja perustutkintoa astetta tasolla.

Mikä on kehittynyt tutkintotodistus ruokakulttuurin? Tämä opinto valmistaa opiskelijat työskentelemään ammattikeittiöiden. Työselostus voi koostua kaupallinen ruoanlaitto, elintarvikkeiden turvallisuutta, tuotteiden tuntemus, kulinaarinen perusteet, ravinto, ja ammattitaitoa. Muut kurssit ja aiheita voivat olla, liiketoiminta, viestintä, rahoitus, asiakaspalvelu, kirjoittaminen, menu kehitys, kustannusten hallinta, leivontaan, maailman keittiöitä, ja viini tutkimuksiin. Opiskelija oppii käyttää sekä eteen-of-the-talon ja back-of-the-talon toimintaan.

Opiskelija voi opiskella kehittynyttä tutkintotodistus ruokakulttuurin oppia ja kehittää taitojaan kulinaarisia menetelmiä ja ymmärtää globaalin ruokia, jotka vaikuttavat ja vaikuttavat alan. He saavat käytännön kokemusta ja koulutusta sekä toimialaosaaminen ja johtamistaitoja.

Kaiken kaikkiaan ohjelma kustannukset vaihtelevat riippuen oppilaitos, sen sijainti jne ja ohjelman kesto. On tärkeää, että tulevien opiskelijoiden tutkia koulujen asiaa ohjelmia, jotka kiinnostavat heitä ja linjassa niiden taloudellista, akateemista, ja uraan liittyviä tavoitteita.

Tutkinnon ruokakulttuurin ohjelmat saattavat löytää työtä hotelli-, ravintola- ja ravintola-alan yritykset. Hotelli- ja ravintola-keittiöt, ne voivat tulla sous kokit, kokit, Executive kokit, tai omistajat. Ulkopuolella keittiö on mahdollisuuksia ruoka ja juoma johtajat, tai ravintolassa tai hotelliketju johtajat.Ne voivat myös hakea korkeamman tason tehtävissä kuin ravintolassa tai yritysten omistajat tai johtajat. Aloilta sisältävät ruoka kirjailija, tutkimus kokki, kulinaarinen kasvattajat, tai jopa mediapersoonia.

Monet yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat ruokakulttuurin tai liittyviä ohjelmia. Nämä kurssit ovat yleensä yliopistolähtöisten koska suuri osa opetus järjestetään käytännön koulutusta ja käytännön soveltamisen taitoja. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
International Culinary Institute
Hong Kong , Hongkong

Osoittaa opiskelijoille hallintotietoa ja -taitoja sekä käytännön sovelluksia leivonta- ja leivonnaisoperaatioissa, jotta he voivat valmistautua valvontatehtäviin alalla. Kasv ... +

Osoittaa opiskelijoille hallintotietoa ja -taitoja sekä käytännön sovelluksia leivonta- ja leivonnaisoperaatioissa, jotta he voivat valmistautua valvontatehtäviin alalla. Kasvattaa opiskelijoiden käsitystä elinikäisestä oppimisesta ja kehittää opiskelijoita itsenäisiksi oppijoiksi, joilla on paikallinen, kansallinen ja maailmanlaajuinen visio vieraanvaraisalan jatkokoulutuksesta ja ammatillisesta kehityksestä. Osoittaa opiskelijoille tarvittavat tekniset ja ammatilliset tiedot ja taidot, aluksi paraprofessional-tasolla, yhdistämällä teoreettista ja käytännön sovellusta. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Kampus
 
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia j ... +

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia ja taitoja, jotka viljelyssä ja kehittyessä voivat johtaa luovuuteen ja henkilökohtaisiin vakuutuksiin. CAST Alimenti opiskelija on korkea-asteen opintojakson lopussa valmis olemaan "moderni kokki" ja upottamaan lukuisat monipuoliset ravintola-alan tarjoukset. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Helmi 2021
31 Joulu 2020
Kampus
 
International Culinary Institute
Hong Kong , Hongkong

Valmistelee opiskelijoita työskentelemään elinvoimaisella ja jatkuvasti kasvavalla catering-alalla ja kehittää heidän henkistä ja ammatillista osaamistaan vastaamaan alan kysy ... +

Valmistelee opiskelijoita työskentelemään elinvoimaisella ja jatkuvasti kasvavalla catering-alalla ja kehittää heidän henkistä ja ammatillista osaamistaan vastaamaan alan kysyntää uuden sukupolven kokkeille, joilla on paitsi monipuolisia ja johtamistaitoja myös ammattimainen ajattelutapa ja työasenne . Tarjoaa laajan valikoiman aiheita kiinalaisen ja länsimaisen kulinaarisen taiteen ja tieteen aloilla sekä kulinaarisia virtauskohtaisia moduuleja, joiden tarkoituksena on parantaa opiskelijan tietämystä ja taitoja kansallisen / kansainvälisen kulinaarisen taiteen alalla. Strukturoitu ohjaamaan opiskelijoita saavuttamaan kulinaarisia markkinarakoja ja kehittämään hallintotietoa kulinaarisissa toiminnoissa ja catering-yrityksissä kokonaisvaltaisesti. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Työmarkkinat vaativat yhä enemmän paluuta ammattitaitoon ja luovuuteen liittyviin ammatteihin, ja varmasti leivonnainen kokki muodostaa itsensä yhdeksi niistä ammateista, jotk ... +

Työmarkkinat vaativat yhä enemmän paluuta ammattitaitoon ja luovuuteen liittyviin ammatteihin, ja varmasti leivonnainen kokki muodostaa itsensä yhdeksi niistä ammateista, jotka osaavat ilmaista näitä ominaisuuksia korkeimmalle tasolle. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Italialainen
Tammi 2021
31 Joulu 2020
Kampus
 
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla ... +

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla tulkitaan ja luodaan leivonnaisia, joilla on täysin erilaiset tavoitteet tavanomaisesta laboratoriosta: he käsittelevät työhönsä tiimin sisällä tiiviissä yhteistyössä pääkokin kanssa, jotta varmistetaan korkealaatuinen ruokailupalvelu ja vieraanvaraisuus. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä