ACADEMICCOURSES

Parhaat Advanced diplomiohjelmat Leivonnaisetssa

Kehittynyt tutkintotodistus opettaa opiskelijoille hyödyllistä tietoa uran erikoistuneille alueille. Se on tavallisesti lyhyempi kuin muut koulutusohjelmat, ja sen tarkoituksena on valmistaa oppilaita aloittamaan välittömästi työskentely valitsemissaan ammateissa.

Mikä on pitkälle edenneet leivonnaiset? Tällainen tutkinto mahdollistaa opiskelijoiden kehittää kulinaarisia, taiteellisia ja tieteellisiä tietoja leivän taiteessa. Opiskelija osaa oppia teknisiä taitoja, tietoa pakkauksesta ja koristeluista, esitysstandardeista ja ruoanvalmistuksesta. Opiskelijat voivat myös oppia tekemään kakkuja, evästeitä, karkkeja, tryffelejä, suklaita ja leipiä sekä paketoimaan ne esteettisesti miellyttävällä tavalla. Lisäksi kursseilla voi olla markkinointi, talous ja hallinto, mikä antaa opiskelijoille paljon tietoa tällä alalla.

Tämän ohjelman suorittaminen voi hyödyttää opiskelijoita kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin. Opiskelijat voivat kehittää parannettuja suunnitteluominaisuuksia. Tämä ohjelma tarjoaa lisäksi mahdollisuuden hallita johtamistaitoja ja johtamistaitoja.

Ne, jotka ovat uteliaita näiden ohjelmien kustannuksista, kehotetaan ottamaan yhteyttä kaikkiin kiinnostuneisiin yliopistoihin, sillä opetus vaihtelee laitoksen mukaan. Näiden ohjelmien kesto vaihtelee, mutta voi vaihdella noin kahdeksasta kuukaudesta kahteen vuoteen.

Tämän ohjelman suorittaneet voivat tulla leivonnaisten kokit, suklaapatjat, ravintoloitsijat, ravintolapäälliköt, ruoka- ja juomaoperaattorit, johtajat kokit, juhlapäälliköt, sousukaupat, keittiötoiminnan johtajat, yrittäjät tai catering-johtajat. Yksilöt voivat työskennellä ravintoloissa, leipomoissa tai karkkikaupoissa. Valmistuneille on myös mahdollisuus leivonnaisten ohjaajiksi. Lisäksi valmistuvan leivonnaisen tutkintotodistus lisää tutkijan mahdollisuuksia voittaa kilpailuja.

Tämän tutkinnon suorittaminen henkilökohtaisesti ei välttämättä ole elinkelpoinen vaihtoehto niille, jotka johtavat kiireisiä elämiä. Monet koulut tarjoavat mahdollisuuden osallistua ohjelmiin verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

3 tulosta kohteessa Leivonnaiset Filter

Korkeampi tutkinto leipomossa ja leivonnaisissa

International Culinary Institute
Diplomi syventävistä opinnoista
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Osoittaa opiskelijoille hallintotietoa ja -taitoja sekä käytännön sovelluksia leivonta- ja leivonnaisoperaatioissa, jotta he voivat valmistautua valvontatehtäviin alalla. Kasv ...

Lue lisää

Ammattikorkeakoulututkinto italialaisissa leivonnaisissa

CAST Alimenti
Diplomi syventävistä opinnoista
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
8 kuukautta
31 Joulu 2020
Italialainen
Kampus

Työmarkkinat vaativat yhä enemmän paluuta ammattitaitoon ja luovuuteen liittyviin ammatteihin, ja varmasti leivonnainen kokki muodostaa itsensä yhdeksi niistä ammateista, jotk ...

Lue lisää

Italialaisten leivonnaisten taiteiden ammatillinen jatkotutkinto hotelli- ja ravintolapalvelusta

CAST Alimenti
Diplomi syventävistä opinnoista
<
Täyspäiväinen
<
8&nbsp;-&nbsp;12 kuukautta
Italialainen
Kampus

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla ...

Lue lisää