close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu Advanced diplomiohjelmat Leivonnaisetssa Euroopassa 2020/2021

Nykyiset akateemiset oppilaitokset järjestävät usein opintokokonaisuuksia, joissa voi suorittaa advanced-diplomin. Advanced-diplomin suorittamiseen menevä aika vaihtelee sen mukaan, millainen oppilaitos on kyseessä ja millaisia kursseja tutkinto pitää sisällään.Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. K… Lue lisää

Nykyiset akateemiset oppilaitokset järjestävät usein opintokokonaisuuksia, joissa voi suorittaa advanced-diplomin. Advanced-diplomin suorittamiseen menevä aika vaihtelee sen mukaan, millainen oppilaitos on kyseessä ja millaisia kursseja tutkinto pitää sisällään.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Täältä löydät Advanced diplomiohjelmat Leivonnaisetssa Euroopassa 2020/2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Työmarkkinat vaativat yhä enemmän paluuta ammattitaitoon ja luovuuteen liittyviin ammatteihin, ja varmasti leivonnainen kokki muodostaa itsensä yhdeksi niistä ammateista, jotk ... +

Työmarkkinat vaativat yhä enemmän paluuta ammattitaitoon ja luovuuteen liittyviin ammatteihin, ja varmasti leivonnainen kokki muodostaa itsensä yhdeksi niistä ammateista, jotka osaavat ilmaista näitä ominaisuuksia korkeimmalle tasolle. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Italialainen
Tammi 2021
31 Joulu 2020
Kampus
 
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla ... +

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla tulkitaan ja luodaan leivonnaisia, joilla on täysin erilaiset tavoitteet tavanomaisesta laboratoriosta: he käsittelevät työhönsä tiimin sisällä tiiviissä yhteistyössä pääkokin kanssa, jotta varmistetaan korkealaatuinen ruokailupalvelu ja vieraanvaraisuus. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä