close

Suodattimet

Katso tulokset

Parhaat Advanced diplomiohjelmat Leivonnaisetssa

Kehittynyt tutkintotodistus opettaa opiskelijoille hyödyllistä tietoa uran erikoistuneille alueille. Se on tavallisesti lyhyempi kuin muut koulutusohjelmat, ja sen tarkoituksena on valmistaa oppilaita aloittamaan välittömästi työskentely valitsemissaan ammateissa. Mikä on pitkälle edenneet leivonnaiset? Tällainen tutkinto mahdollistaa opiskelijoiden kehittää kulinaarisia, taiteellisia… Lue lisää

Kehittynyt tutkintotodistus opettaa opiskelijoille hyödyllistä tietoa uran erikoistuneille alueille. Se on tavallisesti lyhyempi kuin muut koulutusohjelmat, ja sen tarkoituksena on valmistaa oppilaita aloittamaan välittömästi työskentely valitsemissaan ammateissa.

Mikä on pitkälle edenneet leivonnaiset? Tällainen tutkinto mahdollistaa opiskelijoiden kehittää kulinaarisia, taiteellisia ja tieteellisiä tietoja leivän taiteessa. Opiskelija osaa oppia teknisiä taitoja, tietoa pakkauksesta ja koristeluista, esitysstandardeista ja ruoanvalmistuksesta. Opiskelijat voivat myös oppia tekemään kakkuja, evästeitä, karkkeja, tryffelejä, suklaita ja leipiä sekä paketoimaan ne esteettisesti miellyttävällä tavalla. Lisäksi kursseilla voi olla markkinointi, talous ja hallinto, mikä antaa opiskelijoille paljon tietoa tällä alalla.

Tämän ohjelman suorittaminen voi hyödyttää opiskelijoita kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin. Opiskelijat voivat kehittää parannettuja suunnitteluominaisuuksia. Tämä ohjelma tarjoaa lisäksi mahdollisuuden hallita johtamistaitoja ja johtamistaitoja.

Ne, jotka ovat uteliaita näiden ohjelmien kustannuksista, kehotetaan ottamaan yhteyttä kaikkiin kiinnostuneisiin yliopistoihin, sillä opetus vaihtelee laitoksen mukaan. Näiden ohjelmien kesto vaihtelee, mutta voi vaihdella noin kahdeksasta kuukaudesta kahteen vuoteen.

Tämän ohjelman suorittaneet voivat tulla leivonnaisten kokit, suklaapatjat, ravintoloitsijat, ravintolapäälliköt, ruoka- ja juomaoperaattorit, johtajat kokit, juhlapäälliköt, sousukaupat, keittiötoiminnan johtajat, yrittäjät tai catering-johtajat. Yksilöt voivat työskennellä ravintoloissa, leipomoissa tai karkkikaupoissa. Valmistuneille on myös mahdollisuus leivonnaisten ohjaajiksi. Lisäksi valmistuvan leivonnaisen tutkintotodistus lisää tutkijan mahdollisuuksia voittaa kilpailuja.

Tämän tutkinnon suorittaminen henkilökohtaisesti ei välttämättä ole elinkelpoinen vaihtoehto niille, jotka johtavat kiireisiä elämiä. Monet koulut tarjoavat mahdollisuuden osallistua ohjelmiin verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
International Culinary Institute
Hong Kong , Hongkong

Osoittaa opiskelijoille hallintotietoa ja -taitoja sekä käytännön sovelluksia leivonta- ja leivonnaisoperaatioissa, jotta he voivat valmistautua valvontatehtäviin alalla. Kasv ... +

Osoittaa opiskelijoille hallintotietoa ja -taitoja sekä käytännön sovelluksia leivonta- ja leivonnaisoperaatioissa, jotta he voivat valmistautua valvontatehtäviin alalla. Kasvattaa opiskelijoiden käsitystä elinikäisestä oppimisesta ja kehittää opiskelijoita itsenäisiksi oppijoiksi, joilla on paikallinen, kansallinen ja maailmanlaajuinen visio vieraanvaraisalan jatkokoulutuksesta ja ammatillisesta kehityksestä. Osoittaa opiskelijoille tarvittavat tekniset ja ammatilliset tiedot ja taidot, aluksi paraprofessional-tasolla, yhdistämällä teoreettista ja käytännön sovellusta. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Kampus
 
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Työmarkkinat vaativat yhä enemmän paluuta ammattitaitoon ja luovuuteen liittyviin ammatteihin, ja varmasti leivonnainen kokki muodostaa itsensä yhdeksi niistä ammateista, jotk ... +

Työmarkkinat vaativat yhä enemmän paluuta ammattitaitoon ja luovuuteen liittyviin ammatteihin, ja varmasti leivonnainen kokki muodostaa itsensä yhdeksi niistä ammateista, jotka osaavat ilmaista näitä ominaisuuksia korkeimmalle tasolle. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Italialainen
Tammi 2021
31 Joulu 2020
Kampus
 
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla ... +

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla tulkitaan ja luodaan leivonnaisia, joilla on täysin erilaiset tavoitteet tavanomaisesta laboratoriosta: he käsittelevät työhönsä tiimin sisällä tiiviissä yhteistyössä pääkokin kanssa, jotta varmistetaan korkealaatuinen ruokailupalvelu ja vieraanvaraisuus. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä