close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu Advanced diplomiohjelmat Kansainväliset keittiötssa Euroopassa 2020/2021

Advanced diplomi on todistus siitä, että opiskelija on suorittanut tutkintoon vaadittavat kurssit, ja siitä voi olla hyötyä työllistymisen ja jatko-opintojen kannalta. Advanced diplomin suorittamisaika vaihtelee oppilaitoksesta ja ohjelmasta toiseen.Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen eteläs… Lue lisää

Advanced diplomi on todistus siitä, että opiskelija on suorittanut tutkintoon vaadittavat kurssit, ja siitä voi olla hyötyä työllistymisen ja jatko-opintojen kannalta. Advanced diplomin suorittamisaika vaihtelee oppilaitoksesta ja ohjelmasta toiseen.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Täältä löydät Advanced diplomiohjelmat Kansainväliset keittiötssa Euroopassa 2020/2021

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia j ... +

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia ja taitoja, jotka viljelyssä ja kehittyessä voivat johtaa luovuuteen ja henkilökohtaisiin vakuutuksiin. CAST Alimenti opiskelija on korkea-asteen opintojakson lopussa valmis olemaan "moderni kokki" ja upottamaan lukuisat monipuoliset ravintola-alan tarjoukset. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Helmi 2021
31 Joulu 2020
Kampus
 
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla ... +

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla tulkitaan ja luodaan leivonnaisia, joilla on täysin erilaiset tavoitteet tavanomaisesta laboratoriosta: he käsittelevät työhönsä tiimin sisällä tiiviissä yhteistyössä pääkokin kanssa, jotta varmistetaan korkealaatuinen ruokailupalvelu ja vieraanvaraisuus. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä