close

Suodattimet

Katso tulokset

Parhaat Advanced-diplomia Kansainväliset keittiötssa

Akateemiset oppilaitokset eri puolilla maailmaa järjestävät usein opintokokonaisuuksia, joissa voi suorittaa advanced diplomin. Advanced diplomin suorittamiseen menevä aika vaihtelee sen mukaan, millainen yliopisto on kyseessä ja millaisia kursseja tutkinto pitää sisällään.Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Advanced diplomiohjelmista Kansainväliset keittiötssa 2020/20… Lue lisää

Akateemiset oppilaitokset eri puolilla maailmaa järjestävät usein opintokokonaisuuksia, joissa voi suorittaa advanced diplomin. Advanced diplomin suorittamiseen menevä aika vaihtelee sen mukaan, millainen yliopisto on kyseessä ja millaisia kursseja tutkinto pitää sisällään.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Advanced diplomiohjelmista Kansainväliset keittiötssa 2020/2021

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia j ... +

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia ja taitoja, jotka viljelyssä ja kehittyessä voivat johtaa luovuuteen ja henkilökohtaisiin vakuutuksiin. CAST Alimenti opiskelija on korkea-asteen opintojakson lopussa valmis olemaan "moderni kokki" ja upottamaan lukuisat monipuoliset ravintola-alan tarjoukset. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Helmi 2021
31 Joulu 2020
Kampus
 
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla ... +

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla tulkitaan ja luodaan leivonnaisia, joilla on täysin erilaiset tavoitteet tavanomaisesta laboratoriosta: he käsittelevät työhönsä tiimin sisällä tiiviissä yhteistyössä pääkokin kanssa, jotta varmistetaan korkealaatuinen ruokailupalvelu ja vieraanvaraisuus. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä