close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Advanced diplomiohjelmat Italialainen keittiössa Italiassa 2020/2021

Advanced diplomi myönnetään akateemisisa oppilaitoksissa opiskeleville, jotka suorittavat tietyn koulutusohjelman. Advanced diplomi on akateeminen virstanpylväs, josta voi olla hyötyä sekä tulevan työuran että uusien koulutustavoitteiden kannalta.Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoise… Lue lisää

Advanced diplomi myönnetään akateemisisa oppilaitoksissa opiskeleville, jotka suorittavat tietyn koulutusohjelman. Advanced diplomi on akateeminen virstanpylväs, josta voi olla hyötyä sekä tulevan työuran että uusien koulutustavoitteiden kannalta.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Parhaat Kurssiopinnot Italialainen keittiössa Italiassa 2020/2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia j ... +

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia ja taitoja, jotka viljelyssä ja kehittyessä voivat johtaa luovuuteen ja henkilökohtaisiin vakuutuksiin. CAST Alimenti opiskelija on korkea-asteen opintojakson lopussa valmis olemaan "moderni kokki" ja upottamaan lukuisat monipuoliset ravintola-alan tarjoukset. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Helmi 2021
31 Joulu 2020
Kampus
 
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla ... +

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla tulkitaan ja luodaan leivonnaisia, joilla on täysin erilaiset tavoitteet tavanomaisesta laboratoriosta: he käsittelevät työhönsä tiimin sisällä tiiviissä yhteistyössä pääkokin kanssa, jotta varmistetaan korkealaatuinen ruokailupalvelu ja vieraanvaraisuus. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä