close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu Advanced diplomiohjelmat Italialainen keittiössa Euroopassa 2020/2021

Advanced diplomi on nopea tapa pätevöityä tietyn alan työtehtäviin. Diplomi on myös työssäkäyvien ammattilaisten suosima tapa opiskella lisää ja sitä kautta joko edetä uralla tai vaihtaa tyystin alaa.Eurooppa on Sopimuksen mukaan yksi maailman 's seitsemällä mantereella. Käsittää läntisin piste Euraasian, Euroopassa on yleensä jaettu Aasiasta vedenjakaja jakaa Ural-ja Kauk… Lue lisää

Advanced diplomi on nopea tapa pätevöityä tietyn alan työtehtäviin. Diplomi on myös työssäkäyvien ammattilaisten suosima tapa opiskella lisää ja sitä kautta joko edetä uralla tai vaihtaa tyystin alaa.

Eurooppa on Sopimuksen mukaan yksi maailman 's seitsemällä mantereella. Käsittää läntisin piste Euraasian, Euroopassa on yleensä jaettu Aasiasta vedenjakaja jakaa Ural-ja Kaukasus, Ural-joen, Kaspianmeren ja Mustanmeren ja vesistöt yhdistää Mustanmeren ja Egeanmeren Seas.

Täältä löydät Advanced diplomiohjelmat Italialainen keittiössa Euroopassa 2020/2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia j ... +

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia ja taitoja, jotka viljelyssä ja kehittyessä voivat johtaa luovuuteen ja henkilökohtaisiin vakuutuksiin. CAST Alimenti opiskelija on korkea-asteen opintojakson lopussa valmis olemaan "moderni kokki" ja upottamaan lukuisat monipuoliset ravintola-alan tarjoukset. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Helmi 2021
31 Joulu 2020
Kampus
 
CAST Alimenti
Brescia , Italia

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla ... +

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla tulkitaan ja luodaan leivonnaisia, joilla on täysin erilaiset tavoitteet tavanomaisesta laboratoriosta: he käsittelevät työhönsä tiimin sisällä tiiviissä yhteistyössä pääkokin kanssa, jotta varmistetaan korkealaatuinen ruokailupalvelu ja vieraanvaraisuus. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
8 - 12 kuukautta
Italialainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä