Filter
Diplomi syventävistä opinnoista
Italia

Vertaa 3 Suosittua Advanced diplomiohjelmaa Italiassa 2019/2020

Advanced diplomi on nopea tapa pätevöityä tietyn alan työtehtäviin. Diplomi on myös työssäkäyvien ammattilaisten suosima tapa opiskella lisää ja sitä kautta joko edetä uralla tai vaihtaa tyystin alaa.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin Suositut Advanced diplomiohjelmat Italiassa 2019/2020

Read More Read less

Tulokset

CAST Alimenti

Työmarkkinat vaativat yhä enemmän paluuta ammattitaitoon ja luovuuteen liittyviin ammatteihin, ja varmasti leivonnainen kokki muodostaa itsensä yhdeksi niistä ammateista, ... [+]

Leivonnaisen kokki, kokemus, intohimo ja modernisuus

Työmarkkinat vaativat yhä enemmän paluuta ammattitaitoon ja luovuuteen liittyviin ammatteihin, ja varmasti leivonnainen kokki muodostaa itsensä yhdeksi niistä ammateista, jotka osaavat ilmaista näitä ominaisuuksia korkeimmalle tasolle.

Ammattikorkeakoulututkinnon valitseminen CAST Alimenti tarkoittaa yli 20 vuoden kokemusta ja yli 30 000 tuntia käytännön harjoittelua, mikä on mahdollistanut satojen nuorten löytämisen työstä makeisalalla.

Kurssin tarkoituksena oli tarjota erinomaisia tuloksia tietämyksen, käsityön ja ammatillisten tekniikoiden osalta, jotka ovat työmarkkinoille välttämättömiä ja välttämättömiä vaatimuksia lyhyessä ajassa ja korkeimmilla opetusmenetelmillä.... [-]

Italia Brescia
Tammikuu 2020
Italialainen
Full-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
CAST Alimenti

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta sam ... [+]

Leivonnainen kokki ravintola- ja ravintola-alalla

Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla tulkitaan ja luodaan leivonnaisia, joilla on täysin erilaiset tavoitteet tavanomaisesta laboratoriosta: he käsittelevät työhönsä tiimin sisällä tiiviissä yhteistyössä pääkokin kanssa, jotta varmistetaan korkealaatuinen ruokailupalvelu ja vieraanvaraisuus.

He ovat vastuussa kaikista jälkiruoista, eikä vain tarjoillaan pääaterioiden aikana, aamiaiseksi ja keskipäivän ja keskipäivän taukoihin. Ne käsittelevät suolaisen taikinan valmistusta keittiölle, kuten tuoreita pastoja, mutta myös muita paistettuja valmisteita, kuten leipomotuotteita. Keskeiset osatekijät: äärimmäinen huomio yksityiskohtiin, vahva esteettinen komponentti huollon aikana, luovuus ja poikkileikkaus verrattuna keittiön prikaattiin, jossa ne on asetettu.... [-]

Italia Brescia
Request Info
Italialainen
Full-time
8 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
CAST Alimenti

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista. Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuk ... [+]

Moderni kokki: tietämys, taidot ja tekniikka

Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista.

Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia ja taitoja, jotka viljelyssä ja kehittyessä voivat johtaa luovuuteen ja henkilökohtaisiin vakuutuksiin.

Uusien teknologioiden kehittyminen on lisännyt ja täydentänyt tätä lukua, jossa esitetään useita mahdollisuuksia työllisyyteen tai itsenäiseen ammatinharjoittamiseen.

Kaupan kehittymisen on perustuttava vankkaan perustaan ja CAST Alimenti , joka on vahva historiassaan ja asiantuntemuksessaan, tarjoaa konkreettisen ja täydellisen intensiivisen ohjelman kokin ja ravintolamiehen rakentamiseksi vaiheittain aikojen kanssa, valmiina kohtaamaan markkinoiden haasteet. opitut työkalut: elintarvikkeiden jalostustekniikat, perinteiset ja nykyaikaiset ruoanlaittojärjestelmät, esteettisyys ja parittelukriteerit ruokien luovuuden lisäämiseksi, järjestetty, järkevä ja tehokas työskentelytapa, erityislaitteet ja niiden oikea käyttö, voittava gastronominen tarjous.... [-]

Italia Brescia
Huhtikuu 2020
Italialainen
Full-time
8 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi