Filter
Diplomi syventävistä opinnoista
Aasia

Tutustu Advanced diplomiohjelmat Elintarviketutkimusssa Aasia 2019

Akateemiset oppilaitokset eri puolilla maailmaa järjestävät usein opintokokonaisuuksia, joissa voi suorittaa advanced diplomin. Advanced diplomin suorittamiseen menevä aika vaihtelee sen mukaan, millainen yliopisto on kyseessä ja millaisia kursseja tutkinto pitää sisällään.

Aasia on maailman 's suurin ja väkirikkain maanosa, sijaitsevat pääosin Itä-ja Pohjois pallonpuoliskolla. Se kattaa 8,7% maapallon n pinta-alasta ja muodostaa 30% sen pinta-alasta.

Täältä löydät Advanced diplomiohjelmat Elintarviketutkimusssa Aasia 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

4 tulosta kohteessa Elintarviketutkimus, Aasia

Hong Kong Institute of Vocational Education

Tämän ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita tarvittavalla ammatillisella osaamisella ja taidoilla jatkaa uraansa hotelli- ja ravintola-alalla. Ohjelma keskitt ... [+]

Ohjelman tavoitteet

Tämän ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita tarvittavalla ammatillisella osaamisella ja taidoilla jatkaa uraansa hotelli- ja ravintola-alalla. Ohjelma keskittyy sekä teoriaan että käytännön koulutukseen. Simuloidun työympäristön ja teollisen kiinnityksen avulla opiskelijat voivat hankkia alan teknistä osaamista ja ammattitaitoa.

Tämä ohjelma on suunniteltu painottamalla yleisluontoisia ja kieltenopetusta, koko henkilön kehittämistä ja työkokemusta, jotta opiskelijat voidaan valmistella paremmin jatko-opintoihin ja työllisyyteen valmistumisen jälkeen.

opetussuunnitelma

Lukukausi 1

Vieraanvaraisuuden liiketalouden perusopinnotElintarvike- ja juomapalvelujen periaatteet ja käytännötKulinaariset perusteet ja käytännötTietotekniikan perusteet - vieraanvaraisuusMajoitusliiketoiminta IMajoituskäytännötNykyaikaiset asiat hotelliteollisuudessa (toteutetaan lukukauden 1-5 aikana)EnglantiKoko henkilön kehittäminen - yhteistyö, tiimityö... [-]
Hongkong Hong Kong
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Culinary Institute

Valmistelee opiskelijoita työskentelemään elinvoimaisella ja jatkuvasti kasvavalla catering-alalla ja kehittää heidän henkistä ja ammatillista osaamistaan vastaamaan alan ... [+]

Ohjelman tavoitteet

Valmistelee opiskelijoita työskentelemään elinvoimaisella ja jatkuvasti kasvavalla catering-alalla ja kehittää heidän henkistä ja ammatillista osaamistaan vastaamaan alan kysyntää uuden sukupolven kokkeille, joilla on paitsi monipuolisia ja johtamistaitoja myös ammattimainen ajattelutapa ja työasenne .

Tarjoaa laajan valikoiman aiheita kiinalaisen ja länsimaisen kulinaarisen taiteen ja tieteen aloilla sekä kulinaarisia virtauskohtaisia moduuleja, joiden tarkoituksena on parantaa opiskelijan tietämystä ja taitoja kansallisen / kansainvälisen kulinaarisen taiteen alalla.

Strukturoitu ohjaamaan opiskelijoita saavuttamaan kulinaarisia markkinarakoja ja kehittämään hallintotietoa kulinaarisissa toiminnoissa ja catering-yrityksissä kokonaisvaltaisesti.... [-]

Hongkong Hong Kong
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Culinary Institute

Osoittaa opiskelijoille hallintotietoa ja -taitoja sekä käytännön sovelluksia leivonta- ja leivonnaisoperaatioissa, jotta he voivat valmistautua valvontatehtäviin alalla. ... [+]

Ohjelman tavoitteet

Osoittaa opiskelijoille hallintotietoa ja -taitoja sekä käytännön sovelluksia leivonta- ja leivonnaisoperaatioissa, jotta he voivat valmistautua valvontatehtäviin alalla.

Kasvattaa opiskelijoiden käsitystä elinikäisestä oppimisesta ja kehittää opiskelijoita itsenäisiksi oppijoiksi, joilla on paikallinen, kansallinen ja maailmanlaajuinen visio vieraanvaraisalan jatkokoulutuksesta ja ammatillisesta kehityksestä.

Osoittaa opiskelijoille tarvittavat tekniset ja ammatilliset tiedot ja taidot, aluksi paraprofessional-tasolla, yhdistämällä teoreettista ja käytännön sovellusta.

opetussuunnitelma

Vuosi 1

Leivonta ja leivonnaisetEvästeet, Petits Fours ja TartsKansainvälisen leivän perusteetSuklaan perusteetKlassiset kakutHerkkuja ja suolaisia ruokiaPakastetut jälkiruoatLeipomo ja makeisetJuoma- ja kahvilapalveluElintarvikehygienia ja turvallisuusRuuan ravitsemus kokkeilleJohdatus johtamiseen ja organisaatioihinKeittiöhallintaTietotekniikka: tietojen analysointi ja edistäminenHenkilöstöhallintoHospitality Managementin kirjanpitoAmmatillinen englantiIntegroitu oppiminen *... [-]
Hongkong Hong Kong
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Culinary Institute

Opiskelijalla on viinin ja juoman sekä catering-alan ammattitaito ja käytännön taidot aluksi paraprofessional-tasolla. Ammattitutkinnon saamisen ja teollisten liitetietoj ... [+]

Ohjelman tavoitteet

Opiskelijalla on viinin ja juoman sekä catering-alan ammattitaito ja käytännön taidot aluksi paraprofessional-tasolla.

Ammattitutkinnon saamisen ja teollisten liitetietojen jälkeen valmistuneet voivat asteittain jatkaa uraa viini- ja juomateollisuudessa tai catering-alalla; tai muotoilla kandidaatin tutkintoa joko paikallisissa tai ulkomaisissa yliopistoissa; ja / tai ilmaisemaan ammattipätevyytensä kiinnostavilla aloilla.

opetussuunnitelma

Vuosi 1

Kiinalaiset ja länsimaiset kulinaariset perusteetElintarvike- ja juomapalvelu ja -toiminnotElintarvikehygienia ja turvallisuusViinit ja väkevät alkoholitKehittyneitä viinejä ja väkeviä alkoholijuomiaKiinan ravintolatoimintojen hallintaLänsi-ravintolatoimintojen hallintaAmmattipalkkitoimintojen hallintaViinin ja juomien jakelu ja vähittäiskauppaTalouden ja globaalin rahoitusympäristön periaatteetHenkilöstöhallintoPalvelumarkkinointiAmmatillinen englanti... [-]
Hongkong Hong Kong
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi