close

Suodattimet

Katso tulokset

Parhaat Advanced-diplomia Elintarvikealan johtaminenssa

Korkeakoulututkinto on korkeakoulututkinnon suorittaneille opiskelijoille myönnetty tutkintotodistus. Verrattuna kandidaatin tutkintoon, tämä opintokurssi vaatii yleensä vähemmän aikaa ja työn suorittaminen. Nämä ohjelmat keskittyvät yleensä valmistelemaan opiskelijoita aloittamaan uransa heti valmistumisen jälkeen. Ne, jotka ovat kiinnostuneita tulevasta vieraanvaraisuudesta ja / ta… Lue lisää

Korkeakoulututkinto on korkeakoulututkinnon suorittaneille opiskelijoille myönnetty tutkintotodistus. Verrattuna kandidaatin tutkintoon, tämä opintokurssi vaatii yleensä vähemmän aikaa ja työn suorittaminen. Nämä ohjelmat keskittyvät yleensä valmistelemaan opiskelijoita aloittamaan uransa heti valmistumisen jälkeen.

Ne, jotka ovat kiinnostuneita tulevasta vieraanvaraisuudesta ja / tai ravintolateollisuudesta, saattavat ajatella, "Mikä on korkeakoulututkinto elintarvikkeiden ja juomien hallinnassa?". Ohjelmaan kuuluvat todennäköisesti aiheet, kuten tapahtumasuunnittelu, majoituspalvelut, ruoka ja juoma-palvelu, markkinointi, rahoitus, johtajuus ja toiminta. Elintarviketuotantoa, teknologiaa, elintarvikkeiden laatujärjestelmien hallintaa ja elintarvikkeiden turvallisuutta voidaan myös järjestää. Jotkin ohjelmat tarjoavat käytännön osaa, jossa opiskelijat sijoitetaan ravintoloihin, jotta he voivat harjoittaa ja hioa taitojaan.

Elintarvike- ja juoma-alan korkeatasoinen tutkintotodistus voi hyödyttää opiskelijoita oppimalla heitä johtajuuden ja viestinnän taitoja. Opiskelija voi myös toivoa oppivansa käsitellä rahaa asianmukaisesti.

Tämän tutkinnon ansaitsemisen kustannukset riippuvat valitusta laitoksesta. Lisätietoja hinnoista saa mahdollisilta opiskelijoilta ottamaan yhteyttä yliopistoihin suoraan. Tämäntyyppisten ohjelmien pituus voi olla missä tahansa kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen.

Tällaisten ohjelmien jatko-opiskelijat voivat jatkaa ravintoloiden tai muiden vieraanvaraisten laitosten johtajia. Opiskelijat voivat työskennellä myös teknisinä toimijoina, hygienian- ja logistiikkajohtajana, elintarvikkeiden laadunvalvojina tai elintarvikealan teknisenä toimihenkilönä. Lisäksi ohjelmaan päätyneet voivat päätyä työskentelemään terveydenhuollon organisaatioissa, hyvinvointikeskuksissa, catering-yrityksissä tai elintarviketuotteiden testauskeskuksissa.

Työelämän ammattilaiset ja ihmiset, jotka johtavat kiireisiä elämiä, voivat pitää haastavaa osallistua tähän ohjelmaan henkilökohtaisesti. Onneksi on olemassa kouluja, joiden avulla opiskelijat voivat ansaita asteitaan verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
International Culinary Institute
Hong Kong , Hongkong

Opiskelijalla on viinin ja juoman sekä catering-alan ammattitaito ja käytännön taidot aluksi paraprofessional-tasolla. Ammattitutkinnon saamisen ja teollisten liitetietojen jä ... +

Opiskelijalla on viinin ja juoman sekä catering-alan ammattitaito ja käytännön taidot aluksi paraprofessional-tasolla. Ammattitutkinnon saamisen ja teollisten liitetietojen jälkeen valmistuneet voivat asteittain jatkaa uraa viini- ja juomateollisuudessa tai catering-alalla; tai muotoilla kandidaatin tutkintoa joko paikallisissa tai ulkomaisissa yliopistoissa; ja / tai ilmaisemaan ammattipätevyytensä kiinnostavilla aloilla. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä