AAS vieraanvaraisuuden johtamisessa (yrittäjyys)
Hudson County Community College
Keskeiset tiedot
Valitse sijainti
Kampuksen sijainti
Jersey City, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
USD 149 / per credit *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* asukasta kohden luottoa kohti; 298,00 dollaria luottoa kohden ulkomailla asuville; 440,00 dollaria luottoa kohden kansainväliselle tai osavaltiolle
Johdanto
AAS in Hospitality Management-Entrepreneurship -vaihtoehto on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille johdatus ainutlaatuisiin yritystoiminnan käsitteisiin Hospitality-teollisuudessa. Tämä vaihtoehto keskittyy uusien liiketoimintojen syntymiseen. Painopiste on yrittäjyyden ajankohtaisissa aiheissa, ja se sisältää: Franchising-liiketoiminta, innovaatiot, yrittäjyyden luovuus ja kohdennetut markkinatutkimukset. Vaihtoehto tarjoaa myös käytännön kokemusta yrittäjyydestä, mukaan lukien liiketoimintasuunnitelman kehittäminen ja teoreettinen toteutus.
Andrea Piacquadio / Pexels
Hospitality Management Yrittäjyys AAS: n yleiset koulutusvaatimukset
- FIN-101 Kollegion kokoonpano I
- FIN-102 Kollegion kokoonpano II
- CSC-100 Johdatus tietokoneisiin ja tietojenkäsittelyyn
- FIN-112 Puhe
- Yksi monimuotoisuus -vaihtoehto
- Täytä 2 yhteiskuntatieteiden tai humanististen tieteiden valinnainen
Hospitality Management Yrittäjyys AAS: n tärkeimmät vaatimukset
- CSS-100 -opiskelijoiden menestys
- ACC-121 Kirjanpidon periaatteet I
- CAI-225 Externship III
- ECO-201 makrotalouden periaatteet
- HMT-104 kulinaarinen ravintola-ala
- HMT-110 Johdatus vieraanvaraisuuteen
- HMT-111 Johdatus yrittäjyyteen
- HMT-115 Kaupunkiyrittäjä
- HMT-121-hotellihuone
- HMT-202 Innovaatio, luovuus ja markkinointi
- HMT-217-franchising
- HMT-210 vieraanvaraisuus- ja matkailulaki
- MAN-121 johtamisen periaatteet
Suorita 2 rajoitettua ohjelmaa:
- CAI-223 Ruoka, juoma ja työvoimakustannusten hallinta
- ACC-211 Tietokoneavusteinen kirjanpito
- ACC-221 Kirjanpidon periaatteet II
- BUS-230 liikelaki
- ECO-202 mikrotalouden periaatteet
- HMT-106 Kulttuuri ja maantiede matkailussa
- HMT-112 Johdatus matkailuun
- HMT-116 Ravintolatoimintojen hallinta I
- HMT-122 Front Office -toiminnot
- HMT-128 Tapahtumasuunnittelu Matkailu ja turismi
- HMT-204 Viinin ja ruoan perusteet
- HMT-206 Vieraanvaraisuuden ja matkailun tietojärjestelmät
- HMT-209 -kiertuemarkkinointi, -myynti ja -kampanjat
- HMT-213 Hospitality-markkinoinnin periaatteet
- HMT-214-hotelli- ja kokousmyynti
- HMT-215 taloudenhoito
- HMT-216 Ravintolatoimintojen hallinta II
- MAN-221 markkinointi
- MAN-232 Henkilöstöhallinto
- MAT-100 College Algebra
- MAT-114 Johdanto Todennäköisyydet ja tilastot