Lue virallinen kuvaus

Tante Marie 4 viikkoa Essential Skills -kurssi on yksi maailman johtavista tämäntyyppisistä keittokursseista.

Opintojakson aikana oppilaat oppivat useita olennaisia, kulinaarisia taitoja useilla eri ruoanvalmistusalueilla. Opiskelijat lähtevät kykyä valmistaa hyvää ruokaa, kaikissa tilanteissa ja missä tahansa ympäristössä.

Taso 2 -palkinto elintarviketurvallisuuden alalla on mukana myös kurssilla, yhdessä CTH Level 2 -palkinnon Culinary Skills -pätevyyden kanssa.

tcma

Mitä opit

Kurssisi alkaa johdatus työskentelyyn ammatillisessa keittiöympäristössä, johon sisältyy käytännön taitojen kehittäminen, kuten veitsityöt, ennen siirtymistä peruskruunun perustuksiin.

Oppitunnit on suunniteltu sisältämään reseptejä ja tekniikoita, jotka luovat ymmärtävän, miten ruokaa muuttuu kokkiessasi. Näin voit tehdä oikaisuja ja korjata virheitä, kun aloitat omien reseptien ja valikoiden tuottamisen.

Sinua opetetaan pienessä ryhmässä samankaltaisia ​​opiskelijoita ja suurin osa teidän aikataulusta Akatemiasta käytetään meidän uusinta keittiötä. Saat kattavan käsityksen alueista, kuten kastikkeista, keitistä, lihasta, kaloista, kannoista, leivonnaisista, leipoista .... Ja paljon muuta!

tentit

Kurssilla ei ole arviointia eikä tenttiä.

HYVÄKSYTYT LAATIMUKSET

  • Taso 2 palkinto elintarviketurvallisuudessa
  • Läsnäolotodistus

tcma

Uramahdollisuudet

Opiskelijat, jotka täyttävät 4 viikon keskeiset taidot ruoanvalmistuksessa, ovat hyvät edellytykset jatkaa työtä lukuisissa keittiöympäristöissä. Monet valmistuneet haluavat soveltaa uusia taitojaan työskennellessään aukko vuotta, kun taas toiset laittaa ne harjoitella aikana hiihtokausi. Essential Skills on myös hyvä edeltäjä pidemmille kursseillemme, kuten intensiiviselle Cordon Bleu -lehdelle, opiskelijoille, jotka haluavat muodollisen pätevyyden.

Tante Marie -tutkinnon suorittaneet ovat tunnettuja ylitsepääsemättömistä standardeistaan ​​ja ammattipätevyydestään, mikä asettaa heille suuren kysynnän hiihtokeskusten työnantajilta. Työskentelemme laajan verkoston yritysten kanssa, jotka tarjoavat säännöllisesti teollisuuden neuvontaa ja haastatteluja opiskelijoillemme.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Tante Marie Culinary Academy »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Tammi 2020
Duration
4 viikkoa
Full-time
Hinta
2,750 GBP
TULOT € 2450- £ 2.750.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Tammi 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä