Read the Official Description

Opetuksen tavoitteet.

  • Pyritään auttamaan aloittelijoille saavuttaa seuraavat tavoitteet:
  • Antaa vankan perustan perustiedot Kiinan ja saada väli- kattavia valmiuksia kuullun ymmärtäminen, puhuminen, lukeminen ja kirjoittaminen.
  • Tavoittaa kielen pääsyvaatimukset Kiinan-ohjeiden ja jatko-ohjelmia Donghua yliopistossa (HSK 4 edellä 210 pistemääriä tai HSK 5 yli 180 tulokset).

Ohjelman ominaisuudet.

Diverse Opetusmenetelmä: Vähimmäiskoko kussakin luokassa on 8 opiskelijaa ja keskiarvo on noin 15. Aamu luokat keskittyy koulutukseen kuullun ymmärtäminen, puhuminen, lukeminen ja kirjoittaminen. Värikästä kieltä käytäntöjä pidetään iltapäivällä, kuten räätälöityä koulutusta, kuuntelu ja puhuminen käytäntö kielistudiossa, kieli retkiä ja kulttuurisen kokemuksen.

Säännöllinen tarkastelu: Määräajoin koe järjestetään joka toinen neljän viikon vahvistaa opittua. Opiskelijat, jotka eivät läpäise testejä kahdesti jatkuvasti poistuvat Intensive Kiinan ohjelma ja siirretään koko ajan Chinese Language Program!.

HSK Tutorial: HSK opetusohjelma, jossa keskitytään parantamaan opiskelijoiden HSK tutkimus tekniikoita, avaa kolmannessa istunnossa.

Palkinnot: Opiskelijat, jotka suorittavat hyvin sekä akateemisesti ja päivittäin on mahdollisuus saada "Excellent Student Award" tai "Progress-palkinto" ja voittaa vastaavan palkinnon. Erinomainen opiskelijat voivat myös suositella haettaessa edelleen tutkinnon opiskelun tai apurahoja.

Edut Jatkuva Study: Opiskelijat, jotka läpäistyään Intensive Kiinan Program ja liittyä Kiinan-ohjeiden itse rahoittamien koulutusohjelmien Donghua yliopiston jälkeenpäin pääsevät kertaluonteinen CNY 2000 opetusta luopuminen ensimmäisellä puoliskolla. Jos opiskelijat jatkavat opiskelua kiinan kieltä ohjelmia, he voivat nauttia hakemusmaksu ja lukukausimaksua luopumista varten tällä hetkellä kirjoilla opiskelijoille. Edut ja edellä palkinnot ovat sovellettavissa samanaikaisesti.

On olemassa kolme eri sessiossa.

  • Session One (vuosi 2015, 8 syyskuu ~ 18 joulukuu 15 viikkoa)
  • Session Kaksi (vuosi 2016, 5 tammikuu ~ 29 tammikuu, 4 viikkoa)
  • Session Kolme (vuosi 2016, 8 maaliskuu ~ 17 kesäkuu 15 viikkoa)
Program taught in:
Kiinan kieli

See 3 more programs offered by Donghua University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
15 - 42 viikkoa
Full-time
Hinta
Free
Deadline
Request Info
online application form; application materials submission, application fee payment
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Request Info
online application form; application materials submission, application fee payment

Syys 2019

Location
Application deadline
Request Info
online application form; application materials submission, application fee payment
Päättymispäivämäärä