Read the Official Description

Kansainvälinen pilotti koulutuksen Pilot Flight Academy on 2-vuoden kokopäiväinen koulutus rinnakkaisella teoreettisia opintoja ja lentävät.

Koko ohjelma suoritetaan nyky kouluun Torp Lentokenttä Sandefjord. Valmistumisen jälkeen, sinun tulee pätevä työtä lentäjä lentoyhtiöiden kanssa. Teoriakoulutuksista toteutetaan moderni luokkahuoneissa uusia Smartboards. Koneet ovat uusia ja erittäin moderni kehittyneitä instrumentoinnin. Meillä on state-of-the-art lentosimulaattoreita, joista yksi on Boeing 737NG simulaattori. Koulu on avoinna meidän opiskelijoiden 24/7, ja opiskelijat käyttävät koulun sekä arkisin ja viikonloppuisin. Meillä on eloisa ja aktiivinen opiskelija ympäristössä. Meidän tiedotushuone on kohtauspaikka opiskelijoille ja opettajille, ja on myös "päämaja" suunnitteluun kotimaisten ja ulkomaisten lennot ja vaihdetaan kokemuksia ja tietoa.

KURSSI PLAN

Pilot Flight Academy, koulutus on jaettu kahteen: Vuorotellen viikkoa teoriaa ja lentävät. Teoria viikkoa on kuusi tuntia opetusta, ja viikkojen aikana lentämisen, opiskelijat lentää koulun lentokoneita. Lentokoulutus opiskelijoiden alkaa aikaisin ohjelmaan, ja opiskelijat ovat yleensä hankittu riittävästi tietoa voidakseen lentää yksin jo loppupuolella alkupuoliskolla! Kansainvälinen lento koulutusohjelma Pilot Flight School koostuu 915 tuntia laadukasta luokkahuoneessa opetusta ATPL (A) tasolla, pisimmällä todistus lentäjät. Rinnalla teoria opetus, opiskelijat oppivat perustiedot näkö- ja mittarilentokoulutus aluksi, ja myöhemmin edistystä pitkälle väline lentävät koulun kaksimoottorinen lentokoneet. Loppuvuodesta Kurssilla käydään läpi simulaattorikoulutus jossa he oppivat vaativa tehtävä miehistön yhteistyön aikana stressaavissa tilanteissa.

Kevätlukukausi alkaa ensimmäisen kokonaisen viikon tammikuussa ja jatkuu koko kesäkuussa. Syyslukukauden alkaa ensimmäisen kokonaisen viikon elokuussa ja jatkaa sovelluksen. 20 joulukuu. On pääsiäinen loma, neljän viikon kesäloma ja kahden viikon joululoma lukuvuoden aikana.

OPETUSOPPI

Pilot Flight Academy kehotamme tekemään koulutukseen läheltä todellisuutta varten ohjaajan ammatti kuin mahdollista. Ohjelmamme sisältää kaikki lajikkeet ohjaajan työtä, valmistella meidän opiskelijoita ammattiaan paras mahdollinen asia.

150112 presentasjon ura-opinnot

Simulaattorikoulutus

Koulussa on moderni simulaattorit että oppilaat käyttävät osana koulutusta. Yksi simulaattoreita on Cessna 172, samanlainen peruskoulutuksen ilma koulun käyttää. Loppuvuodesta koulutusohjelman opiskelijat lentää Boeing 737NG simulaattori, jota käytetään usean ohjaajan ja jet ohjaavaan koulutukseen.

URA

Ihmiset matkustavat enemmän kuin koskaan, ja on kasvava kysyntä lentäjät. Valmistuttuaan Pilot Flight Academy sinulla on kaikki todistukset tarpeen soveltaa ensimmäisenä upseerina lentoyhtiöihin.

Kysynnän lentäjien odotetaan kasvavan seuraavina vuosina. Sekä yritysten että yksityisten lentokone lisääntyvät. Lentoliikenne kasvaa joka kuukausi, ja suuret lentoyhtiöt ovat jatkuvasti markkinoille uusia reittejä. Tämä, yhdessä odotettavissa eläköitymisen vuoksi vanhuuden lentäjien, luo suuri kysyntää uusille lentäjien tulevina vuosina, erityisesti Skandinaviassa. Ennuste kohteesta Boeing ja Airbus todetaan, että maailmanlaajuinen kysyntä uusien lentäjien ylittää 500 000 sisällä vuoden 2033, ja olemme jo alkaneet nähdä lentäjä pulaa Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Joten, nyt on aika voit aloittaa pilotti koulutus!

BEING PILOT

Koska pilotti on vaativa ja jännittävä, ja monet päätökset on tehtävä sekä ennen ja lennon aikana. Lentäjien on siis hyvin koulutettuja ja valmistautuneita tehtävät odottavat niitä.

MEIDÄN FLEET

DIAMOND DA42 NG - LN-FTL

Timantti DA42 NG on nykyaikaisin kaksimoottorinen mäntä ilma markkinoilla. Lentokone on hyväksytty IFR lentoa. Se on Garmin 1000, aivan kuten meidän Cessna 172`s ja antaa hyvän siirtymistä yhden ja usean moottorin koulutusta. Meidän DA42 NG on autopilotti, flightdirector, TKS (neste) jäänpoisto järjestelmä, liikenne hälytysjärjestelmä (TAS) ja stormscope.

CESSNA 172SP

LN-FTE, FTF, FTG, FTH, FTI, FTJ ja FTK er kaikki uudet Cessna 172SP kanssa Garmin G1000 glasscockpit, autopilotti ja lento johtaja. Kaikki ilma on IFR sertifioitu ja käytetään sekä PPL koulutuksen ja mittarilentokoulutus. Cessna 172 on tunnettu koulutus ilma. Kone on erittäin hyvin peruskoulutus, kun instrumentointi etenee niin kone käytetään myös väline lentoja. Garmin 1000 instrumentointi on samanlainen välineitä nykyajan lentokoneet. Garmin 1000 Järjestelmä näyttää lentokoneiden instrumentit kaksi LCD-näytöt. Radio, navigointilaitteet ja GPS on integroitu. GPS-sijainti näytetään kartalla yhdellä LCD-näytöllä.

PÄÄSY

Pääsyvaatimukset kokeilututkimusten Pilot Flight Academy:

Hakijan on - olla välillä 18 ja 33 vuotias - Pass lääkärintarkastuksen Luokka 1 - Pass alkukarsintakokeista matematiikan, logiikan ja Englanti Voit hakea kokeilututkimusohjelman Pilot Flight Academy nämä kriteerit on täytettävä ja alkukarsintakokeet on otettava ja hyväksytty. Kansainvälinen hakijoiden on myös oltava voimassa oleva tutkimus viisumi opiskella Norjassa, tai voi tarjota tätä.

LÄÄKÄRINTARKASTUS

Kehotamme hakijoita ottamaan yhteyttä ilmailulääketieteen keskus varata aika ottaa Ilmailulääketieteen luokan 1 todistuksen, kun ne tutkimuksen alussa. Huomaa, että hakijat, jotka eivät ole myönnetty Ilmailulääketieteen luokan 1 lääketieteellinen kelpoisuustodistus, saavat hyvityksen kaikista maksuista kouluun tästä hakemuksen. On huomattava, että myöntäminen Ilmailulääketieteen Luokan 1 lääketieteellisen kelpoisuustodistuksen voi, Norjassa, vain tehdä "Luftfartstilsynets Flymedisinske Seksjon" Oslossa, mutta muista hyväksytty Aero Medical Center Euroopan maissa. Ota yhteyttä kouluun edelleen yhteystiedot Ilmailulääketieteen keskusten.

Ei kulkee lääkärintarkastuksen tahtoa tietysti johtaa täyden hyvityksen ilmoittautuminen maksu NOK 30 000, -.

Kotelo

Pilot Flight Academy auttaa kaikkia tulossa opiskelijoille asunnon löytämisessä. Meillä on erilaisia ​​asuntolan huoneessa ratkaisut todellinen lentokentältä / koulun tiloissa, ja toimittaa kaikki opiskelijoista entisestään varaus näiden tai muiden asumiseen vaihtoehtoja.

Hinnat vaihtelevat koon, oma kylpyhuone ratkaisu jne, mutta alkaa App. NOK 4700 kuukaudessa, sähkö ja WiFi mukana.

Asuntolan huoneista on sisustettu huone, jossa sänky, kirjoituspöytä ja vaatekaappi, mutta myös yhteinen keittiö-ja olohuone alueilla. Jotkut asuntolan huoneissa on oma kylpyhuone, kun taas muut jakavat.

Kaikki asuntolan huoneissa on hiljattain sisustettu ja raikas.

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Tammi 2020
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
890,000 NOK
josta maksat NOK 30 000 maahantuonnissa.
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019, Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Elo 2019, Tammi 2020

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä