1 vuoden ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

esittely

Joka vuosi 12 henkilölle annetaan mahdollisuus ohjata 30 minuutin dokumentti OTOXO Productions , joka näytetään BTV: ssä. Samalla osallistujille tarjotaan intensiivinen kuuden kuukauden koulutus, joka kattaa kaikki dokumenttiopintojen ja tuotannon osat. Tämän jälkeen osallistujille annetaan kolmen kuukauden koulutus, joka keskittyy elokuvateollisuuden ammattilaisiksi, samalla kun he noudattavat näitä vaiheita ja tulevat elokuvateollisuuden ammattilaisiksi.

INto INdustry Program - Promo OTOXO Productions .

INto INdustry Program - Promo OTOXO Productions .

The Productions

Joka vuosi kaksitoista valittua osallistujaa ohjaa 30 minuutin dokumentti OTOXO Productions . Jokainen elokuva on täysin tilattu OTOXO-tuotanto, jossa on leima, ja se näytetään Barcelonan televisiossa ja toimitetaan festivaaleille maailmanlaajuisesti. Näiden syiden vuoksi vaadimme osallistujiltamme korkeinta laatua ja annamme heille parhaan mahdollisen koulutuksen sen varmistamiseksi.

Ohjelman valmistusvaihe kestää kuusi kuukautta ja osallistujat kokevat prosessin jokaisen vaiheen. Ohjeemme mukaan he ovat vastuussa elokuvan tutkimisesta, kirjoittamisesta, kuvaamisesta, muokkaamisesta, tuottamisesta ja edistämisestä. Opetusohjelmat, jotka osallistujat saavat kurssin aikana, vastaavat suoraan tuotantovaiheita, joita he aikovat toteuttaa. Osallistujat koulutetaan tietyllä taidolla, ja he vievät välittömästi tämän uuden taidon käytännössä elokuvan tuotantoon.

114325_image002.png

Treeni

Osa 1

Ensimmäisten kuuden kuukauden aikana osallistujille järjestetään tyhjentävä koulutus kaikissa dokumenttihankintaprosessin osissa, mukaan lukien:

 • Tutkimusmenetelmät: Elokuvan löytäminen, oikean elokuvan löytäminen.
 • Työskentely merkkien kanssa: Tunnistaminen, ymmärtäminen ja vuorovaikutus.
 • Elokuvan kirjoittaminen: Miksi, milloin ja miten.
 • Haastattelutekniikat. Valmistelu, prosessi ja pohdinta.
 • Dokumentti-DSLR: n asettaminen ja hallinta.
 • Canon C100Mkii: n perustaminen ja hallinta
 • Koostumuksen ja sovelluksen elementit kiinteissä kuvissa.
 • Kameran liike: Miten liikkua. Milloin liikkua.
 • Kameran ohjaaminen: Live-tarinankerronnan päätöksenteko.
 • Videon ja äänen muokkaamisen perusteet.
 • Kohteen muokkaaminen: Tekniikka, rakenne ja emotionaalinen vaikutus.
 • Musiikin, suodattimien ja tehosteiden hyödyntäminen.
 • Lopullisen leikkauksen muokkaaminen.

Jokaisessa vaiheessa he seuraavat koulutusta vastaavalla tuotantotehtävällä. On viikoittain opetuksia 9 tuntia, jonka jälkeen 9 tuntia tuotantotehtäviä (tehty ryhmissä) ja 2 tunnin kotitehtävä (tehdään erikseen).

114326_image003.png

Osa 2

Ohjelman viimeisten kolmen kuukauden aikana koulutuksen ja tehtävien painopiste siirtyy kokonaan, sillä osallistujien pyrkimykset siirtyä itsenäiseksi alan ammattilaiseksi.

Ryhdy elokuvateollisuuden ammattilaiseksi OTOXOn ohjeistuksen mukaisesti

Riippumatta siitä, kuinka paljon joku opiskelee tyypillisessä elokuvakoulussa tai kuinka monta perinteistä harjoittelua tai työkokemusta he työllistävät teollisuudessa, tulee kohta, jossa heidän on siirryttävä itsenäiseksi, maksulliseksi ammattilaiseksi. Tämä on suurin este kaikille ihmisille, jotka haluavat menestyä elokuvassa, ja myös kohta, jossa eniten kaatuu. Yksi tärkeimmistä ongelmista perinteisten elokuvakoulujen ja harjoittelupaikkojen yhteydessä on, että juuri tällä ratkaisevalla hetkellä heidän osallistumisensa päättyy. OTOXO: ssa teemme asioita hyvin eri tavalla.

Kun osallistujamme tarvitsevat kaikki ammattilaisiksi - koulutusta, kokemusta, ohjaajakoulutusta, CV: tä, joka sisältää TV: n tuotantoa, autamme heitä käyttämään näitä työkaluja ammatillisen kehityksen viimeiseen vaiheeseen.

114327_image004.png

Paketti

Osallistujat saavat käyttöönsä kaikki laitteet, joita ne tarvitsevat tuotannon ja ohjelman keston ajaksi.

Ohjelmassa käytettävät laitteet valitaan erityisesti laadun tasapainottamiseksi - tuottamaan elokuvia, jotka ylläpitävät ja painavat OTOXOn ja lähetyskumppaneidemme asettamia standardeja ja kohtuuhintaisuutta - jotta osallistujamme oppivat käyttämään ja maksimoimaan mahdollisuuden Niistä laitteista, jotka ovat kohtuuhintaisia heille, kun he siirtyvät omien ammattituotantojensa tuottamiseen.

114328_image005.png

Tulokset

INto INdustry -ohjelma on antanut käynnistyslevyn niin monelle menestyksekkälle uralle elokuvateollisuudessa ja mediassa. Esimerkiksi viimeisten 12 kuukauden aikana ohjelmamme valmistuneet ovat siirtyneet palkkatuotantoon sellaisissa organisaatioissa kuin Channel 4, Willis Sweete Productions, PressTV, Budapest Productions, In Focus Productions, Babiekan elokuvat, viisikymmentä viisikymmentä postia, Whicker's World Foundation. , Sheffield Doc / Fest ja tietysti BBC.

114329_image006.png

Kustannukset

Täysi hinta on 4395 euroa, mutta Into Industry -ohjelmaan on olemassa useita tapoja palauttaa osa tai jopa kaikki maksut.

Sovellusprosessi

Paikat ovat rajalliset. Mutta et ehdottomasti tarvitse kokemusta tai aikaisempia filmin tutkimuksia. Tarvitset luovuutta, mielikuvitusta, omistautumista, keskittymistä, päättäväisyyttä ja intohimoa dokumenttielokuvaan. Jos luulet, että sinulla on se, voit aloittaa prosessin heti täyttämällä hakemuslomakkeen.

Kun olet tarkastellut hakemuslomakkeita, valitsemme luettelon ehdokkaista, jotka kutsutaan haastatteluun (tai jos haet ulkomailta online-haastattelua). Tällä tavoin voimme täysin arvioida jokaisen ehdokkaan mahdollisuuksia ja tehdä lopullisen valintamme.

Onnea! Me odotamme yhteydenottoasi.

114330_image007.png

Seuraavan ohjelman päivämäärät

Olemme nyt hyväksymässä tulevaa ohjelmaa, joka alkaa syyskuussa 2019.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

OTOXO Productions is an award-winning documentary production company, founded in 2008 and based in Barcelona. We make films about the human faces and unheard voices behind big social issues, and the p ... Lue lisää

OTOXO Productions is an award-winning documentary production company, founded in 2008 and based in Barcelona. We make films about the human faces and unheard voices behind big social issues, and the pioneering and innovative people that are shaping social change. Through our work, we want to challenge social injustice and support people and groups fighting for a more inclusive, progressive, and hopeful world. Näytä vähemmän