Yhteinen ruokahygienia
Copenhagen Hospitality College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Copenhagen, Tanska
Kieli (kielet
Englanti,
Opintomuoto
Pyydä tietoja
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Johdanto
Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että osallistujat voivat soveltaa itsehillinnän yleisiä periaatteita elintarvikkeiden tuotannossa, varastoinnissa ja myynnissä, mukaan lukien asiaankuuluvat toimialakoodit.
Osallistujat voivat soveltaa riskianalyysin periaatteita, tuoda esiin kriittisiä kohtia ja luoda järjestelmällisiä seurantamenettelyjä samalla tavalla kuin he voivat suorittaa itseseurantaa nykyisessä tuotannossa.
Osallistujat tietävät mikro-organismien esiintymisestä, kasvusta ja leviämisestä elintarvikkeissa ja voivat käyttää tätä tietoa estääkseen mikro-organismien kehityksen käytännön työssä ruoan tuottamiseksi, varastoimiseksi ja myymiseksi.