Tutkijatohtori vieraanvaraisuudesta ja ravintolahallinnosta
Mt. San Antonio College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Los Angeles, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
USD 362 / per credit *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* yksikköä kohti valtion ulkopuolista opiskelijaopetusta - 46 dollaria / yksikkö Kalifornian asukkaiden lukukausimaksut
Johdanto
Tämä vieraanvaraisuuden ja ravintolanhallinnan tiedemies valmistelee opiskelijoita keskitason tai manager-in-Training-asemaan vieraanvaraisuusalalla. Opiskelijat saavat käytännön ja johtamiskoulutuksen elintarviketurvallisuudesta ja sanitaatiosta, ruoan tuotannosta, ruokasalipalvelun hallinnasta, valvonnasta, kustannusten hallinnasta, kirjanpidosta, majoitushallinnosta ja vieraanvaraisuudesta. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti suorittaneet tämän tutkinnon vaatimukset, ansaitsevat myös National Protection Association -säätiön sertifikaatin suoritettuaan ServSafe-tutkinnon. Tämä ohjelma on suunniteltu liittymään Collins College of Hospitality Management -yhtiöön Cal Poly Pomonassa sekä muihin yliopistoihin. Siirtoa suunnittelevien opiskelijoiden tulee neuvotella vieraanvaraisuuden johtamisen koordinaattorin ja neuvonnan kanssa keskustellakseen vaihtovaihtoehdoista.
Tämä tutkinto vaatii yleissivistävän koulutuksen suorittamisen ja seuraavat:
Oppimistavoitteet
Tämän ohjelman suoritettuaan opiskelija pystyy:
- Etsi nykyinen vieraanvaraisuustyö, kirjoita raportti mahdolliselle työnantajalle, kirjoita saatekirje ja jatka.
- Tunnista tunnustettu vieraanvaraisuusjohtaja ja kuvaile tarkasti tämän johtajan valitsema johtamistyyli ja ominaisuudet, jotka tekivät heistä menestyviä.
- Määritä elintarvikkeiden kautta leviävän sairauden puhkeaminen.
- Tunnista ruoasta leviävät patogeenit, niiden lähteet ja niistä johtuvat sairaudet ja oireet.
- Erota palvelutyypit, mukaan lukien amerikkalainen (esipinnoitettu), englanti (perhe), venäjä (Platter), ranska (Gueridon).
- Tunnista ruokaturvallisuus- ja puhtaanapitokäytännöt ruokapalvelulaitoksessa.
- Suunnittele ruoantuotannon aikataulu ja kokoa reseptin valmistamiseen tarvittavat työkalut, välineet ja aineosat organisoidulla ja tehokkaalla tavalla.
- Reseptin tuntemus, tarkkuus ja toteutus: Noudata reseptiä koskevia menettelytapoja tuottaaksesi ruokaa sopivassa lämpötilassa, konsistenssissa, rakenteessa, maussa ja ajoissa.
- Tunnista johtamistavat ja tunnusta onnistuneet motivointitekniikat.
- Analysoi ravintolan toiminnan ja kustannusten hallinnan suorituskyky.
- Suorita tasa-arvoanalyysi ruoka- ja juomalaitoksesta ja suorita kustannusanalyysi selvittääksesi asiakkaiden määrän, jota vaaditaan halutun voiton saavuttamiseksi.
- Laske koko valikon reseptihinnat.
- Analysoi valikon suosio ja kannattavuus.
- Kehitä ravintola-alan liiketoimintasuunnitelma ja ymmärrä pienyrityksen suunnittelun ja avaamisen suunnattomuus.
- Opiskelija pystyy tapaamaan potentiaalisia asiakkaita ja suunnittelemaan erityisen tapahtuman kaikki elementit.
- Kehitä tuloslaskelma vieraanvaraisuusoperaatiolle.
- Kehitä tasearvo vieraanvaraisuusoperaatiolle.
- Tunnista ja erota neljä lainlähdettä
- Analysoi vieraanvaraisuuden siviilioikeudellinen tapa ja määrittele tosiseikat, huolimattomuuden elementit, mahdolliset seuraukset ja tulokset.
- Tunnista hotellin front desk -henkilöstötarpeet käyttöasteen, aktiviteetin ja budjettirajoitusten perusteella.
- Luo huonehinnat haluttujen voittojen perusteella käyttämällä Hubbart-kaavaa.
- Kehitä mitattavia taitopohjaisia oppimistavoitteita, jotka he saavuttavat työkokemuksensa lopussa.
- Osoita mitattavissa olevissa tavoitteissa määriteltyjen taitojen taito.
Työkokemus
Kalifornian koulutuslain V osasto sallii yliopiston laajentaa luokkahuoneen kampuksen ulkopuolelle työpaikalle. Työkokemusohjelman kautta opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus ansaita akateemista opintopistettä samalla kun he saavat käytännön kokemusta uransa liittyvästä alalta alan ammattilaisten ohjauksessa. Työnantajat luovat yhteistyösuhteen korkeakouluun tarjoamalla mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen koulutukseen ja vastata alan koulutustarpeisiin. Ohjaaja ja työmaaohjaaja toimivat ”kouluttajina” auttaakseen opiskelijaa määrittämään ja saavuttamaan mitattavissa olevat oppimistavoitteet.
Business-divisioona tarjoaa tällä hetkellä työkokemuksen seuraavilla aloilla:
- Kirjanpito (mukaan lukien talous)
- Johdon assistentti
- Liiketoiminnan hallinta (mukaan lukien henkilöstöresurssit)
- Lapsen kehitys
- Tietokoneverkot
- Tietokoneohjelmointi
- Tietoturva
- Kulinaariset taiteet
- Perhe- ja kuluttajatieteet
- Muotituotteiden myynti ja vähittäismyynti
- Vieraanvaraisuuden ja ravintolan hallinta
- Sisustussuunnittelu
- Markkinoinnin johtaminen
- Ravitsemus ja dieetit
- avustavana
- Web-ohjelmointi
Työkokemukseen ilmoittautuneet opiskelijat voivat ansaita yhden akateemisen opintopisteen jokaisesta 60 palkatonta tai 75 palkattua työaikaa vuodessa, ansaitsemalla 1-4 yksikköä aikavälillä.
Vaadittavat vähimmäistunnit
Ilmoittautumisen yksiköt | Palkatonta | Maksettu |
1 | 60 tuntia | 75 tuntia |
2 | 120 tuntia | 150 tuntia |
3 | 180 tuntia | 225 tuntia |
4 | 240 tuntia | 300 tuntia |
Yhdessä enintään 16 yksikköä työkokemusta voidaan ansaita opiskelijan akateemisen uran aikana.
Työkokemuskurssit vastaavat termiä:
- Syksy / kevätlukukausi = 16 viikkoa
- Talvi / kesälukukausi = 6 viikkoa
- Kaikkia kursseja ei voida tarjota jokaisella aikavälillä
Opiskelijaksi
Jokainen 18-vuotias, joka ei tällä hetkellä ole lukiossa, tai henkilö, jolla on lukion tutkintotodistus tai vastaava, voidaan päästä Mt. San Antonio College . Pääsy Mt. San Antonio College sisältää opiskelijan maahanpääsyhakemuksen jättämisen ja aiemmin osallistuneen lukion tai korkeakoulun oppikirjojen jättämisen. Opiskelijan vastuulla on pyytää virallisia tekstikirjoituksia viimeiseltä lukiosta ja kaikista yliopistoista, joihin osallistui. Tekstejä tarkistetaan, jotta voidaan määrittää kelpoisuus kursseille Mt. SAC.
Pääsymaksut
Ohjelman tulos
Ohjelman oppimistulokset
Tämän ohjelman onnistuneesti suoritettuaan opiskelija pystyy:
- Etsi nykyinen vieraanvaraisuustyö, kirjoita raportti mahdollisesta työnantajasta ja kirjoita saatekirje ja ansioluettelo.
- Tunnista tunnustettu vieraanvaraisuusjohtaja ja kuvaile tarkasti tämän johtajan valitsemaa johtamistyyliä ja ominaisuuksia, jotka tekivät heistä menestyviä.
- Selvitä elintarvikevälitteisen taudinpurkauksen esiintyminen.
- Tunnista ruokavälitteiset taudinaiheuttajat, niiden lähteet ja niistä johtuvat sairaudet ja oireet.
- Erota eri palvelutyylejä, mukaan lukien amerikkalainen (pre-plated), englanti (perhe), venäjä (Platter) ja ranska (Gueridon).
- Tunnista elintarvikelaitoksen elintarviketurvallisuus- ja sanitaatiokäytännöt.
- Suunnittele ruokatuotannon aikataulu ja kokoa reseptin tuottamiseen tarvittavat työkalut, laitteet ja ainekset järjestelmällisesti ja tehokkaasti.
- Reseptin tuntemus, tarkkuus ja toteutus: Noudata reseptimenetelmiä tuottaaksesi ruokaa sopivassa lämpötilassa, koostumuksessa, koostumuksessa, maussa ja oikea-aikaisesti.
- Tunnista johtamistyylit ja tunnista onnistuneet motivaatiotekniikat.
- Analysoi ravintolan toimintaa ja kustannusten hallintaa.
- Suorita ruoka- ja juomalaitoksen kannattavuusanalyysi ja kustannusvolyymianalyysi määrittääksesi haluttujen voittojen saavuttamiseen tarvittavien asiakkaiden lukumäärän.
- Laske koko ruokalistan reseptihinta.
- Analysoi ruokalistan suosiota ja kannattavuutta.
- Luo liiketoimintasuunnitelma catering-yritykselle ja ymmärrä pienyrityksen suunnittelun ja avaamisen valtava määrä.
- Opiskelijat voivat tavata mahdollisia asiakkaita ja suunnitella kaikki erityistapahtuman elementit.
- Kehitä tulolaskelma (P&L) majoitusliiketoiminnalle.
- Kehitä tase vieraanvaraisuustoiminnalle.
- Tunnista ja erottele neljä oikeuslähdettä
- Analysoi vieraanvaraisuuden siviiliasia ja määritä tosiasiat, huolimattomuuden tekijät, mahdolliset seuraukset ja tulokset.
- Tunnista hotellin vastaanoton henkilöstötarpeet käyttöasteen, aktiviteettitason ja budjettirajoitusten perusteella.
- Määritä huonehinnat haluttujen voittojen perusteella käyttämällä Hubbartin kaavaa.
- Kehittää mitattavia taitopohjaisia oppimistavoitteita, jotka saavutetaan työkokemusjaksonsa lopussa.
- Osoita mitattavissa olevissa tavoitteissa määriteltyjen taitojen pätevyyttä.