Leipomo- ja leipomokurssi työharjoittelulla
Thai Chef School
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Bangkok, Thaimaa
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
1 - 5 viikko
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* 1 viikko - 20 000 bahtia, 2 viikkoa - 35 000 bahtia, 3 viikkoa - 50 000 bahtia, 4 viikkoa - 70 000 bahtia, 5 viikkoa - 75 000 bahtia
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Leivän valmistuksen perusteet, ranskalaiset leivonnaiset, kakkujen valmistus ja koristelu
Thai Chef School's Pastry & Bakery -kurssi tarjoaa peruskoulutuksen, jota tarvitaan ranskalaisten leivonnaisten, kakkujen valmistuksen ja koristelun, suklaan ja leivän valmistuksen taitojen kehittämiseen. Tähän ohjelmaan ilmoittautuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Tarvitset vain halun luoda herkullisia jälkiruokia. Kouluttautumalla ammattitaitoisten kondiittoriemme kanssa tulet hämmästymään siitä, kuinka helppoa on viedä taitosi korkeammalle tasolle. Koulutus kestää 1-5 viikkoa riippuen siitä, kuinka paljon haluat oppia. Vain 5 viikossa, kun hallitset nämä klassiset ja nykyaikaiset taidot ja tekniikat, voit luoda omia mestariteoksiasi. Haluatko avata kahvilan tai leipomon? Liity vain meihin oppiaksesi, mitä tämän tekemiseen tarvitaan.
Liity joukkoomme Bangkokissa oppimaan leivänvalmistuksen, ranskalaisen leivonnaisen, kakun valmistuksen ja koristelun sekä suklaan perusteet. Koulutus on 100 % käytännönläheistä. Opi vain viidessä viikossa luomaan hienoja leivonnaisia ja leivonnaisia perinteisestä leivän valmistuksesta leivonnaisiin. JA sitten suorita työharjoittelu 5 tähden hotellin leipomoosastolla jopa 6 kuukauden ajan ja pääset todella soveltamaan oppimaasi kanssamme.
Opiskele 5 viikkoa ja opi 101 reseptiä, jotka kattavat leivonnaisten ja leipomotaiteen perusteet:
- Klassisia jälkiruokia
- Nykyaikaiset leivonnaiset
- Leivän, taikinan ja pizzan valmistus
- Työskentely suklaan kanssa
- Kakun koristelu käyttäen sekä suklaata että voikermaa
Oletko hulluna kauniisiin macaroneihin, sitruunatorttuihin, tummaan suklaatorniin, tiramisuun, suklaatryffeleihin? Haluatko oppia tekemään täydellisiä pizzapohjaisia - sekä paksuja että ohuita? Entä tanskalainen, croissantit ja erikoisleipä? Kaikki nämä ja paljon muuta voit oppia 5 viikon Leipomo- ja leipomotaiteen kurssillamme. Opiskele 1 viikko tai kaikki 5 – sinun omasi!
Kurssin koulutusaikataulu (maanantai-perjantai)
- Leivonnaiset (moduuli 1): VIIKKO 1 – Leivonnaisten, makeisten ja kakkujen valmistus #1
- Choux-taikina
- Tuulihattu
- Suklaaeklaireja
- Karmellisoitu choux
- Sitruunamarenkipiirakka
- Apple murenee
- Hedelmätarletti
- Vaniljakastikepiirakka
- New Yorkin juustokakku
- Kaneli keksejä
- Paahtovanukas
- Pakastettu vaniljasouffle
- Crepe souffle
- Hedelmäsalaatti
- Paris-Brest (konveilikermalla täytetty choux)
- Marveilleux (suklaa-marengijälkiruoka)
- Päärynä-mantelipiirakka
- Eksoottinen hedelmärulla
- Sokerikakku
- Mango panna cotta
- Kahvikakku
VIIKKO 2 – VAATIVA LEIKVIEN JA KAkkujen valmistus #2 (täytyy ottaa viikon 1 jälkeen)
- mansikkakakku
- Ooppera kakku
- Karamelli mousse kakku
- Voikeksejä
- Mango mousse kakku
- Makaroneja
- Tiramisu
- Kerroksellinen vaniljakermataikina (Millefeuille)
- Genoise
- Kaakaovesikakku
VIIKKO 3 – SUKLAAKAKKUJA JA MAKEISTA
- Suklaatryffelit
- Karamellitryffelit
- Kookostryffelit
- Musta metsäkakku
- Trio suklaakakku
- Suklaafondantti
- Suklaa browniet
- Sacherin kakku
- Suklaa souffle
- Karamelli/suklaapiirakka
- Suklaahippukeksit
- Suklaahiekka ruusuja
- Valkosuklaa vadelmakakku
- Lämmin suklaapiirakka
Leipomo (moduuli 2):
VIIKKO 4 – LEIPOPYÖT JA LEIVÄN VALMISTUS #1
- Valkoinen voileipäleipä
- ranskanleipä
- Bageleja
- Croissanteja
- Lehtitaikina
- Ohut omenatorttu
- Pizzakuori (paksu ja ohut)
- Prezelit
- Maito leipä
- Briossi
- Hedelmäkakku
- Hedelmäpiirakka
- Kuningas kakku
- Applen liikevaihto
- Palmier
- Tatin torttu
- Rahoittajat
- Paistettu juustotorttu
- Marenki
- Muffinssit
- Sämpylöitä
VIIKKO 5 – LEIPOPYÖT JA LEIVÄN VALMISTUS #2
- Moniviljaleipä
- Täysjyväleipä
- Perinteinen patonki
- tanskalainen leivonnainen
- Tropezienne torttu
- Japanilainen juustokakku
- Punnan kakku
- Kouign Amann
- Wieniläinen leipä
- Donitsit
- Madeleine
- Pita-leipä
- Sämpylöitä
- Burger pullat
- Maustekakku
- Kanelirullat
- Rommi baba
- Apple beignets
lisäinformaatio
Leipomo- ja leipomokurssin opetus (perustuu opiskeluviikkojen lukumäärään) –
Leivonnaiset (moduuli 1):
- 1 viikko – 20 000 THB (635 USD)
- 2 viikkoa – 35 000 THB (1 100 USD)
- 3 viikkoa – 50 000 THB (1 600 USD)
Leipomo (moduuli 2):
- 1 viikko – 20 000 THB (635 USD)
- 2 viikkoa – 35 000 THB (1 100 USD)
TÄYDET 5 viikkoa (moduulit 1 ja 2) erikoistarjous – 75 000 THB (2 380 USD)
HARJOITTELU: Saatavana jopa 6 kuukaudeksi thaimaalaisen 5 tähden hotellin leipomoosastolle.
EDUCATION VISA: Saatavilla 6 kuukaudeksi, hallintomaksu 30 000 THB
Aloituspäivä: maanantaisin
Opintoviikko: maanantaista perjantaihin, päivittäin klo 9.00–15.30
Milloin liittyä: Opiskele 1–5 viikkoa, aloita viikosta 1, 3, 4 tai 5 – voit päättää itse.
Reseptit ja ohjeet: Englannin kielellä
Talletus: 25 % vaaditaan paikkasi takaamiseksi
Majoitukset: Saatavilla on yksityisiä huoneita alkaen 2500 bahtia/viikko ja mukava hostellisänky saatavilla hintaan 1500 bahtia/viikko.
Hyväksymiskirje: Toimitetaan maksutta niille, jotka eivät halua 6 kuukauden koulutusviisumia, kun talletus on vastaanotettu.
Todistus saavutuksesta: Myönnetään 1 viikon koulutuksen suorittaneille
Diplomi:
Basic Pastry & Baking Arts Diploma myönnetään 2-4 viikon (80-160 tuntia) koulutuksen jälkeen ja Thaimaan opetusministeriön akkreditoima.
Ammatillinen leipomo- ja leivontatutkinto myönnetään 5 viikon (200 tunnin) koulutuksen jälkeen ja Thaimaan opetusministeriön akkreditoima.