Kulinaaristen taiteiden Associate
Glendale Community College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Glendale, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* 5000 dollaria - 10 000 dollaria vuodessa
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
CULIN 111 Ammatillisen ruoanlaiton perusteet 1
(aiemmin Alkuvalmistelut)
4 yksikköä
Culinary Arts 111 tarjoaa ammattilaisille käyttöönoton ja soveltamisen ruoanvalmistusperiaatteisiin kuluttajille. Kurssi korostaa käytännön ruoanlaittoa, maistelua ja arviointia ammattimaisten kulinaaristen tekniikoiden opettamiseksi. Kurssilla korostetaan myös sitä, miten ainesosat ja kulinaariset prosessit vaikuttavat tuotteiden tuloksiin.
Luento 1,5 tuntia. Laboratorio 7,5 tuntia.
Edellytys: Ei mitään.
Siirtohyvitys: CSU
CULIN 112 Ammatillisen ruoanlaiton perusteet 2
4,0 yksikköä
CULIN 112 on jatkoa Culinary Arts 111. Se on ruoanvalmistuksen periaatteiden käyttöönotto ja soveltaminen. Kurssi korostaa korkeita tuotantostandardeja, houkuttelevaa palvelua, asianmukaisten laitteiden käyttöä ja tehokasta ajankäyttöä. Kurssilla painotetaan myös työn yksinkertaistamista, ravitsemusvaatimuksia ja erikoisruokien valmistusta.
Luento 1,5 tuntia Laboratorio 7,5 tuntia.
Edellytys: CULIN 111 tai vastaava.
Siirtosaldo: CSU
CULIN 113 Ruokapalvelujen ja vieraanvaraisuuden institutionaaliset sanitaatiokäytännöt
3 yksikköä
Culinary Arts 113 tutkii sanitaatiokäytäntöjä, koska ne vaikuttavat yksilöön sekä ruokapalveluun ja vieraanvaraisuuteen. Siinä tarkastellaan vieraiden ja työntekijöiden kokemusten kautta havaittujen ongelmien ehkäisemistä ja hallintaa. Aiheita ovat: taudinaiheuttajien ehkäisy ja torjunta, turvalliset elintarvikkeiden käsittelijäkäytännöt, elintarvikkeiden suojaaminen sen virtauksen kautta laitoksen kautta, elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät, vaarojen analysoinnin kriittisten hallintapisteiden järjestelmä (HACCP), integroitu tuholaistorjunta, työntekijöiden koulutus sekä valtion paikalliset määräykset. Opiskelijat käyttävät National Restaurant Association Educational Foundationin aineistoa ServSafe-sertifiointiohjelman suorittamiseen.
Luento: 3 tuntia
Edellytys: Ei mitään.
Siirtohyvitys: CSU
CULIN 116 Institutionaaliset ostot majoitus- ja ruokapalveluille
(aiemmin Hospitality-hankinnat, ostot ja valinta)
3 yksikköä
Culinary Arts 116 tutkii käytäntöjä, menettelytapoja ja valvontaa sekä niiden toteutusta tuotteiden ja tarvikkeiden ostamisessa elintarvike- ja vieraanvaraisuusalalle, mukaan lukien laitteet, palvelutarvikkeet, huonekalut, kalusteet, sopimuspalvelut sekä ruoka ja juoma. Kurssin painopiste on optimaalisissa hankinta-, osto- ja valintapolitiikoissa ja menettelyissä elintarvike- ja ravintola-aloilla.
Luento 3 tuntia.
Edellytys: Ei mitään.
CULIN 122 Kansainvälinen ruoanlaitto
3 yksikköä
Culinary Arts 122 on johdatus kulinaarisiin periaatteisiin ja tekniikoihin, jotka ovat peräisin maailman maista. Tiettyihin opetusalueisiin kuuluvat valikoima sopivia laitteita ja välineitä, oikeat valmistusmenetelmät ja menettelyt. Myös ruoan valmistusta ja esittelyä korostetaan.
Luento 3 tuntia.
Edellytys: Ei mitään.
Huomaa: Tämä kurssi voidaan suorittaa neljä kertaa korostaen eri ruokia joka kerta; voidaan ansaita enintään 12 yksikköä.
CULIN 124 Perusleivonta ja jälkiruokien valmistus
3 yksikköä
Culinary Arts 124 on ammattimainen lähestymistapa kaikkiin leivonnaisen keittiön osa-alueisiin, jotka liittyvät elintarviketeollisuuteen. Kurssilla korostetaan erilaisia kakunvalmistusmenetelmiä sekä leivontatekniikan perusteita. Kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille tarpeeksi tietoa ymmärtämään leivonnaisen keittiön ja leipomon töitä.
Luento 3 tuntia.
Edellytys: Ei mitään.
Huomaa: Tämä kurssi voidaan suorittaa 2 kertaa; voidaan ansaita enintään 6 yksikköä.
CULIN 212 Kaupallinen ruoanvalmistus
5.0 yksikköä
CULIN 212 on suunniteltu opiskelijoille, jotka tekevät uraa hotelli- ja ravintola-alalla. Opiskelijat työskentelevät kaupallisessa hotellikeittiössä, jossa he oppivat laajamittaista ruoanvalmistusta ja tuotantoa.
Luento 3 tuntia Laboratorio 6 tuntia.
Edellytys: CULIN 111.
Suositeltava valmistus: CULIN 112.
CULIN 224 Edistynyt leivonta- ja leivonnainen taide
5 yksikköä
Culinary Arts 224 keskittyy leivonnan ja leivonnaisen edistyneisiin näkökohtiin, jotka liittyvät leivonnaisiin vähittäiskauppoihin, sekä ravintoloihin hotelleissa, ravintoloissa ja ateriapalveluissa. Opiskelijat soveltavat edistyneitä tekniikoita käytännön laboratoriokokemuksen avulla korkealaatuisessa leivonnaisen tuotannossa keskittyen eurooppalaistyylisiin tuotteisiin, mukaan lukien laminoitu taikina, leivonnaiset, kakut, pikkuleivät, hienot jälkiruoat, tortut, vaahdot, suklaa ja makeiset. Koriste korostetaan voimakkaasti.
Luento 3 tuntia. Laboratorio 6 tuntia.
Edellytys: Culinary Arts 124 tai vastaava.
Akateeminen kalenteri
- Lukukauden järjestelmä (16 viikkoa).
- Syksyn lukukausi alkaa elokuun lopussa.
- Kevätlukukausi alkaa helmikuun puolivälissä.
- Kesäistunto (kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin); samoin kuin lyhytaikainen kuuden viikon talvikokous tammikuun alussa.
Suoraan ulkomailta hakevat uudet kansainväliset opiskelijat voivat hakea vain syksyn tai kevätlukukauden. Lyhytaikaiset istunnot tarjoavat rajoitetun kurssin aikataulun "uusille" opiskelijoille ja ovat parhaiten suunniteltu "jatko-opiskelijoille".
Pääsyvaatimukset
Lukion opintosuoritukset ja tutkintotodistus; vähintään 2,0 tai "C" -luokituksen keskiarvo, jos siirryt suoraan yhdysvaltalaisesta korkeakoulusta tai yliopistosta. TOEFL-pisteet vähintään 45 iBT: llä tai IELTS-bändin pisteet vähintään 4,5 - jos englanti ei ole ensimmäinen opetuskielesi. Myös vakuutus tukilomakkeesta ja tiliotteesta sekä yhden sivun oma essee. "Ehdollinen pääsy" on tarjolla opiskelijoille, joilla ei ole TOEFL: ää tai IELTS: ää ja jotka siirtyvät kielikouluohjelmasta.
Hakemusten määräajat (ulkomaisille hakijoille)
- 1. heinäkuuta syksyn lukukaudelle;
- 1. joulukuuta kevätlukukaudelle;
- [15. toukokuuta "Summer Session" - Kesä vain opiskelijoille, jotka "siirtyvät" Yhdysvaltain sisäpuolelle voimassa olevalla ja voimassa olevalla lomakkeella I-20.]
- Määräajat voivat olla joustavia; ota yhteyttä kansainväliseen opiskelijatoimistoon saadaksesi lisätietoja.
Lukukausimaksut ja palkkiot / elinkustannukset
- Lukukausimaksut (lukuvuosi 2020-21): 7581 dollaria (kokopäiväinen; kaksi lukukautta).
- Arvioidut kampuksen ulkopuolella olevat elinkustannukset: 13000 dollaria USD.
- Tiliotteen kokonaiskustannukset = 22965 USD.
- Huomaa: Yllä olevat kustannukset voivat muuttua säännöllisin väliajoin. [Suunnittele budjettisi vastaavasti].
- Lukukausimaksut maksetaan lukukautta kohden ilmoittautumisen yhteydessä.
- "Opintojen ennakkomaksua" ei vaadita.
- College tarjoaa lukukausimaksusuunnitelman joka lukukausi.