Kulinaariset taiteet
AVTEC-Alaska'S Institute Of Technology
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Online USA
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Ohjelmassa korostetaan osaamispohjaista koulutusta progressiivisten oppimisyksiköiden kautta. Suuri osa koulutuksesta tapahtuu koulutuskeittiöissämme, jolloin opiskelijoille annetaan paljon "keittiöaikaa", jotta heidän taitotasonsa voidaan kasvaa. Opiskelijat työskentelevät "käytännön" elintarviketuotantomenetelmällä yksin tai pieninä ryhminä. Lisäksi "ydin" kulinaariset akateemiset taidot sisällytetään opiskelijan koulutusohjelmaan. Näihin lisätaitotunneihin kuuluvat ravitsemus, osto ja inventaario, ravintolan hallinta, valikko ja muut "ydin" luokat.
Jokainen kohdistusyksikkö alkaa kulinaaristen perusteiden luokasta. Myöhemmissä elintarviketuotantoluokissa kehitetään edistyneempiä tekniikoita ja tarjotaan perusteellisempaa opiskelijoiden arviointia.