Kulinaariset taiteet
Culinary Institute Kul IN
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Sisak, Kroatia
Kieli (kielet
Englanti, Italialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
12 viikkoa
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 9 250 / per course *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* sisältää ALV: n
Johdanto
Tämän kolmen kuukauden ohjelman aikana opiskelijat saavat laajan koulutuksen ammattimaiseen ruoanlaittoon ja leivonnaisten valmistukseen. Dynaaminen kurssiaikataulu on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat parantaa kulinaarisia taitojaan tai suuntautua ammattimaiseen gastronomian uraan.
Ohjelma ottaa käytännönläheisen lähestymistavan ruoanlaittotekniikoihin, ja päivittäiset ruoanlaittolaboratoriot täydentävät oppitunteja, sekä useita retkiä paikallisiin ruoantuotantokeskuksiin ja vierailevien kroatialaisten ja kansainvälisten kokkien luentoja.
Opiskelijat saavat perustiedot, joita tarvitaan kulinaarisen ammatin aloittamiseen. Opiskelija perehtyy elintarvikkeiden lämpö- ja mekaaniseen käsittelyyn, ainesosien laadun tunnistamiseen, mausteiden yhdistämiseen, veitsityöskentelyyn, laadukkaiden ravintolamenujen luomiseen, ruokien asetteluun ja tarjoiluun, ammattitaitoisiin ruoanlaittostandardeihin, ruoka-annoksiin, elintarvikkeiden säilöntään ja gastronomian historiaan. Tämän ohjelman aikana opiskelijoiden ammatillisten taitojen lisäksi heillä on myös mahdollisuus tavata menestyneitä nykyajan gastronomian kokkeja ja liittyä alan ammattilaisten verkostoon.
Opetussuunnitelma
Kulinaariset käytännöt
Koska uskomme, että ruoanlaitto opitaan parhaiten käytännön kokemuksen kautta, opetussuunnitelmamme on suunniteltu siten, että 80% luokan ajasta on omistettu harjoituksille.
Retket
Kenttämatkat ravintoloihin, hotelleihin ja toimittajiin auttavat opiskelijoita ymmärtämään paremmin ravintola- ja hotelliliiketoimintaa, elintarviketeollisuuden tuotantoketjua sekä valmistus- ja varastointitekniikoita. Opintomatkat ovat loistava tilaisuus verkostoitua alan kollegoiden ja harrastajien kanssa.
Lisätietoja ohjelmasta
- Luokka-aika: 5 tuntia päivässä, maanantaista perjantaihin
- Luokassa käytetty kieli: englanti
- Lukemat ja materiaalit (digitaaliset): toimittanut Kul IN
- Univormut: Tarjoajat Kul IN
Onnistuneen suorittamisen jälkeen jokainen opiskelija saa Kul IN : n todistuksen ammattimaisesta kulinaarisesta kokista.
KOULUTUSVAIHTOEHDOT OHJELMAN JÄLKEEN
Kulinaarinen johtaminen Zagrebin kauppakorkeakoulussa
Kulinaarisen taiteen ohjelmamme lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää yrittäjyystaitojasi tällä Kul IN ja Zagrebin kauppakorkeakoulun yhteisellä ohjelmalla!