Italian ruoanlaittokurssi
Accademia Leonardo Salerno
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Salerno, Italia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
EUR 550 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Cucina di Classe -kurssi
Accademia Leonardo on käynnistänyt projektin nimeltä Cucina di Classe. Projekti sisältää italialaisia oppitunteja sisältävän kurssin, joka pidetään aamulla, minkä jälkeen ruoanlaittokursseja opettavat kokit, joilla on kansallista ja kansainvälistä kokemusta.
Kurssi järjestetään maanantaista perjantaihin klo 9.00-14.30 ja se on jaettu kahteen osaan: klo 9.00-11.00 osallistut Accademia Leonardon italian kurssille, joka keskittyy keittiössä käytettävään ammattisanastoon. .
On 15 minuutin tauko, jonka jälkeen ruoanlaittotunti pidetään klo 11.15-14.15 Accademiassa.
Leonardon keittiö. Ruoanlaittokurssin aikana opiskelijalla on mahdollisuus oppia italialaisen keittiön perustekniikoita.
Jokaisen oppitunnin lopussa opiskelijat maistavat valmistamiaan ruokia.
Kurssin järjestäminen
Esimerkki:
- Minä Oppitunti
Italian kurssi: Keittiössä käytetty italialainen kieli: keittiössä käytetyt verbit, adjektiivit ja substantiivit. Keittiössä käytetyt työkalut. Työt ja ammatit: kokki.
Ruoanlaittotunti: MAA- JA KÄYTTÖALUEET - II Oppitunti
Italian kurssi: pastan ja pizzan historia, eri pastalajit, pizzat ja juhlat.
Ruoanlaittotunti: KÄSINVALMISTETU PASTA JA PIZZA - III Oppitunti
Italian kurssi: Lue reseptejä, anna ohjeita, kuvaile ainesosia, lue ja ymmärrä ruokalista. Tärkeimmät italialaiset ravintolat ja baarit.
Ruoanlaittotunti: RISI JA RISOTTI - IV Oppitunti
Italian kurssi: Pikamäärä, kalatyypit, Välimeren ruokavalio.
Ruoanlaittotunti: KALA - V Oppitunti
Italian kurssi: Kulttuuri ja maku
Ruoanlaittotunti: LIHA
Kurssi kestää maanantaista perjantaihin klo 9.00-14.15
- Klo 9.00 – 11.00 – Italian kurssi Accademia Leonardossa
- Klo 11.00-11.15 - Kahvitauko
- 11:15 – 14:15 – Ruoanlaittokurssi Cucina di Classessa
- 14:15–15:15 – Cucina di Classen keittiössä valmistettujen ruokien maistelu