Gastronomian, matkailun ja hyvinvoinnin erikoisalojen osasto
Instituto Politécnico de Viseu
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Viseu, Portugali
Kieli (kielet
Englanti, Portugalin kieli
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Oct 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Tavoitteet ja taidot
Suunnittele, suunnittele ja toteuta yksin tai ohjauksella hotelliin, kylpylöihin ja ateriapalveluihin liittyviä toimintoja, nimittäin majoitus, vastaanotto, ruoka ja juomat, kaupallinen hallinta, markkinointi ja tapahtumien järjestäminen.
Päätoiminta
Gastronomisten tuotteiden kehittäminen kestävällä tavalla;
Mittaa ja luonnehdi ruoan fysikaalis-kemialliset ja aistien ominaisuudet.
Kehitetään tekniikoita elintarvikehygienian ja -turvallisuuden alalla.
Ehdottaa ja toteuttaa kohdennettuja parantamistoimia ravitsemuksen ja dietetiikan alalla;
Osallistua matkailuyritysten johtamiseen (asiakkaiden vastaanotto, tavaroiden ja palvelujen hallinta);
Tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen;
Järjestää, edistää ja levittää paikallisia ja alueellisia matkailuresursseja.
Neuvoa ja suunnittele vapaa-ajan- ja hyvinvointitoimintaa;
Edistetään terveyttä sekä fyysistä ja henkistä hyvinvointia
Suosittele Portugalin alueellista ruokaa;