Ammattimainen kulinaarinen / leivonta- ja leivonnaisen taiteen kaksoistutkinto
Pacific Institute Of Culinary Arts
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Vancouver, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Kulinaariset taiteet
Opiskelijat aloittavat veitsitaidolla, kulinaarisilla termeillä ja laitteiden käytöllä, minkä jälkeen seuraavat maukkaat varastot, lautanen taide, liha, siipikarja, kala, äyriäiset, vihannekset, leivonnaiset ja leivänvalmistus - käytännöllisessä muodossa, jonka avulla opiskelijat voivat arvioida heidän luomuksiaan käyttämällä kaikkia aistejasi. Arvosta ero, jonka aromaattinen raaka tekee risottosta, ja maista täysin alennettua porttikastiketta karitsalle.
Leivonta ja leivonnaiset
Opiskelijat aloittavat mittaamisen ja skaalaamisen, terminologian, käsityöläisten leivän, leivonnaiset taikinan ja vatkat, jälkiruokakastikkeet, täytteet, suklaan, sokerin ja erilaiset klassiset, modernit ja loma-leivonnaiset. Opiskelijat luovat monimutkaisia koristeita ja oppivat ammattimaisia pinnoitussalaisuuksia - käytännön muodossa, jonka avulla opiskelijat voivat harjoitella ja kehittää tekniikoitaan.