Ammatillinen kehittynyt tutkinto italialaisen kulinaarisen taiteen alalla
CAST Alimenti
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Brescia, Italia
Kieli (kielet
Italialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
8 - 12 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 15 900 *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* Alkaen 11,900 €
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Moderni kokki: tietämys, taidot ja tekniikka
Kokki on varmasti yksi työmarkkinoiden haetuimmista luvuista.
Se on ammatti, joka vaatii intohimoa, sitoutumista, syvällistä tietämystä ja manuaalisia taitoja: ominaisuuksia ja taitoja, jotka viljelyssä ja kehittyessä voivat johtaa luovuuteen ja henkilökohtaisiin vakuutuksiin.
Uusien teknologioiden kehittyminen on lisännyt ja täydentänyt tätä lukua, jossa esitetään useita mahdollisuuksia työllisyyteen tai itsenäiseen ammatinharjoittamiseen.
Kaupan kehittymisen on perustuttava vankkaan perustaan ja CAST Alimenti , joka on vahva historiassaan ja asiantuntemuksessaan, tarjoaa konkreettisen ja täydellisen intensiivisen ohjelman kokin ja ravintolamiehen rakentamiseksi vaiheittain aikojen kanssa, valmiina kohtaamaan markkinoiden haasteet. opitut työkalut: elintarvikkeiden jalostustekniikat, perinteiset ja nykyaikaiset ruoanlaittojärjestelmät, esteettisyys ja parittelukriteerit ruokien luovuuden lisäämiseksi, järjestetty, järkevä ja tehokas työskentelytapa, erityislaitteet ja niiden oikea käyttö, voittava gastronominen tarjous.
Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, italialaisen keittiön arviointia realistisemmalla ja nykyaikaisemmalla versiolla verrattuna muun maailman keittiöön.
CAST Alimenti opiskelija on korkea-asteen opintojakson lopussa valmis olemaan "moderni kokki" ja upottamaan lukuisat monipuoliset ravintola-alan tarjoukset.
Vahvuuksemme
- Jatkuva käytännön harjoittelu
- Rajoitetut numerot takaavat erinomaisen opettaja-opiskelija-suhteen
- Laboratoriot, joissa on huippuluokan laitteet ja yksittäiset työasemat
- Työtilanteiden simulointi
- Yksilöllinen ja ryhmätyö
- Multimedia-aineisto
- Harjoittelu huippuosaamisen isäntäyrityksissä
- Mestarikurssit, joissa on näyttelijöitä ja / tai kansainvälisen keittiön päähenkilöitä
- Tuki ajan myötä erikoistumalla ammattimaisesti
Kesto
- 16 viikkoa CAST Alimenti sisäisessä luokkahuonekoulutuksessa;
- 16 viikkoa harjoittelujaksolla;
- Neljä viikkoa harjoittelujakson jälkeistä realistista harjoitusta CAST Alimenti upouudessa koulutuskeskuksessa eli koulun pääkeittiöhuoneessa.
Kurssi on osoitettu
Kaikki ne, jotka haluavat oppia tai täydentää keittiömestarin käsityötä kulinaarisissa taiteissa, hankkivat keittiössä manuaaliset taidot ja ymmärtävät vieraanvaraisliiketoiminnan organisatoriset ja hallinnolliset näkökohdat. Ei ole välttämätöntä saada aikaisempaa kokemusta tällä alalla.
Kelpoisuus CAST Alimenti -ohjelmaan Italiassa
- Tarvitsee A2-tason n italian kieltä (paremman ymmärryksen saamiseksi italialaisesta kulinaarisuudesta ja laajemman työmahdollisuuden luomiseksi);
- On oltava hyvä kommunikointitaito englannin kielellä;
- On oltava vähintään 18-vuotias;
- On oltava erittäin motivoituneita aloittamaan uransa ruoka- ja juomateollisuudessa;
- Haluaa oppia toisen vieraan kielen ja elämäntavan.
Sertifikaatit on annettu
- Osallistumissertifikaatti (5 tähteä ansaitsemaansa)
- HACCP-sertifikaatti
- Todistus työpaikan turvallisuudesta
- Lombardian alueen myöntämä EQF (European Qualifications Framework) -osaaminen, joka on voimassa kaikkialla Euroopassa.
tavoitteet
- Valitse tuotteet ja raaka-aineet, jotta voit valmistaa hyvin erilaisia italialaisia ruokia.
- Omien reseptien luominen käyttäen innovatiivisimpia tekniikoita ja menetelmiä perinteisten menetelmien rinnalla.
- Siirry yrityksen eri organisaatioympäristöihin: à la carte -ravintolasta suuriin jakelukeskuksiin ja juhliin, catering-palveluun ja yleiseen ruokailuun.
Sisältö
- Italian keittiön historia ja kokin taide.
- Keittiöympäristö, tilat, laitteet, työkalut.
- Puhdistustekniikat, vihannesten valmistelu ja peruskäsittely.
- Keittiön hyvän hygieniakäytännön periaatteet.
- Valmisteiden säilyttäminen ja varastointi.
- Italian kulinaarisen perinteen ruokien toteuttaminen: kuiva ja tuore pasta, au gratin ja täytetty.
- Munat, jalostustekniikat ja ruoanlaittotyypit. Perusvarastot ja kastikkeet.
- Riisi: luokitus, tyypit ja käyttötavat; gnocchi.
- Kalat, äyriäiset ja nilviäiset, puhdistus- ja keittotekniikat.
- Suolalevyjen valmistus.
- Ravintolaleipä.
- Ravintolan jälkiruoat.
- Nykyaikaisen vieraanvaraisuuden järjestäminen, a la carte -ravintolavalikko, suuret catering-keskukset, banketit, ravintola-ateriapalvelu ja kollektiivinen vieraanvaraisuus.
- Gastronomisten tapahtumien operatiivinen hallinta.
- Terveellinen ruokavalio.
- Luovuus keittiössä: tekstuurit, makut ja erikoisvalmisteet.
- Valikon suunnittelu ja suorittaminen.
- Yleiskatsaus elintarvikkeiden kustannuksiin.
- Nykyisten ravintolakehitysten analysointi: uudet muodot.
- Aistinvaraisen analyysin ja enologian elementit.
Miksi valita CAST Alimenti
- Historiaamme: olemme syntyneet vuonna 1997.
- Suurten mestareiden takia, jotka opettavat luokkahuoneissamme.
- Koska työllistymismahdollisuuksien sisällä on vankka yhteysverkosto.
- Koska olemme maailmanmestarien koulu: opetamme huippuosaamista.
- Kansainvälisen arvostuksemme vuoksi.
- 80% opiskelijoista löytää työtä alalla, kiitos koulun vierailijoille varattujen työpaikkojen lähettämiseen.