ALMA Uusi italialainen kulinaarinen ohjelma
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Parma, Italia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
1 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 28 / per course *
Hakemuksen määräaika
01 Mar 2024
Aikaisin aloituspäivä
30 Apr 2024
* Tutustumistarjous on laajennettu kaikkiin painoksiin vuoden 2022 loppuun asti: 15% alennus! Alkuperäinen hinta: 24 500 €
Johdanto
UUSI Italian kulinaarinen ohjelma, joka on järjestetty kahteen koulutusyksikköön, on täydellinen kurssi, jos etsit todellista täydellistä uppoamista italialaiseen ruokaan ja täydellistä opiskelukokemusta tullaksesi italialaisen keittiön ammattikokiksi.
Italian kulinaarinen ohjelma on pitkäkestoinen/yhden vuoden kurssi: perusasioista alkaen se etenee edistyneelle tasolle ja tarjoaa täyden ja ammattimaisen italialaisen ruoan ja keittiön opiskelukokemuksen.
Suunniteltu tarjoamaan "rakkaus ensisilmäyksellä" italialaisen keittiön kokemuksen, opiskelijat voivat osallistua koulutus- ja demonstraatiotunneille sekä matkustaa ympäri Italiaa ALMA-opettajien mukana ja vierailla tärkeimpien italialaisten ruoan huippuosaajien, ruoan ja viinin tuottajien luona. ja ruokatorit.
Tämä on kansainvälisille opiskelijoille suunniteltu italialaisen keittiön mestarikurssi: mahdollisuus kokea italialaista ruokaa etuoikeutetusta näkökulmasta, oppia parhaita edistyneitä tekniikoita ALMA-kokkikouluttajien kanssa, työskennellä erinomaisten raaka-aineiden kanssa koulutustuntien aikana ja tavata parhaita italialaisia kokkeja, tutustumassa ja maistelemassa tyypillisiä paikallisia tuotteita kenttämatkojen aikana ja vieraillessaan tuottajien luona Italian ruokalaaksossa.
Italian kulinaarinen ohjelma (yksikkö I ja yksikkö II) on Emilia Romagnan akkreditoima, ja se myöntää sertifikaatteja, jotka tunnustetaan kaikkialla Euroopassa.
Uramahdollisuudet
- Hienot ravintolat ja tähtiravintolat
- Hotelli- ja ravintolaketjut
- Catering-yritykset
- Ruokateollisuus
Galleria
Opetussuunnitelma
Ohjelman rakenne
Yksikkö I - Perustaso
- 2 kk asumisvaihe ALMAn tiloissa + 1,5 kk harjoittelu italialaisissa ravintoloissa
Ohjelma alkaa perusteista yhdistämällä oppitunnit ALMA:n tiloissa ja kenttämatkoja ympäri Italiaa, jotta pääset tutustumaan italialaiseen ruokaan ja kulinaarisiin tekniikoihin. Aikaisempaa kokemusta catering-alalta ei vaadita. Opintojakso I päättyy kunkin opiskelijan polun loppuarviointiin, jolla varmistetaan hankitut taidot.
Opintojakson I lopussa sinulle myönnetään osallistumistodistus "Italian keittiön perusteet -tuotteet ja tekniikat" ja taitotodistus.
Yksikkö II - Edistynyt taso
- 4 kuukauden asumisvaihe ALMA:n tiloissa + enintään 4 kuukauden harjoittelu italialaisissa ravintoloissa.
Kurssi on suunniteltu tarjoamaan kansainvälisille opiskelijoille paitsi teoreettista ja käytännön koulutusta edistyneestä italialaisesta keittiöstä, myös kattava italialainen kokemus. Yhdistelmä italialaista kulinaarista kulttuuria, kieliä, historiaa, viiniä ja retkiä yhdessä ammatillisen koulutuksen kanssa yhdessä parhaista italialaisista ravintoloista on täydellinen tapa oppia, kuinka tulla todelliseksi italialaisen keittiön ammattilaiseksi.
ALMA varaa oikeuden ottaa opiskelijat suoraan yksikköön II aikaisemmasta kokemuksesta riippuen: vaaditaan CV ja motivaatiokirje.
Lopullinen tutkinto
- Ammattitutkinto "Italialaisen keittiön ammattilainen – edistynyt taso"
- Todistus ammattipätevyydestä "Operatore alla Produzione Pasti – Taso EQF 4"
Pääsymaksut
Ohjelman lukukausimaksu
Palvelut
Ohjelman tarjonta
yleensä opiskelijat käyvät tunneilla 4/5 päivää viikossa, 6-8 tuntia päivässä – tosin taajuus voi hieman vaihdella kansallisten vapaapäivien ja koulun sulkemispäivien mukaan.