AAS leivonta- ja leivonnaisalalla
Central Oregon Community College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Bend, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Leivonta- ja konditoriataiteen AAS on suunniteltu altistamaan opiskelijat vaiheittaiselle prosessille, perustamisesta edistyneeseen taitojen hallintaan, klassisiin ja nykyaikaisiin leivonta- ja leivonnaistekniikoihin sekä toimimaan osaamispohjaisena oppimiskokemuksena, joka valmistaa opiskelijoita menestyksekäs ura hotellialalla. Tämän ohjelman on hyväksynyt American Culinary Federation (ACF).
OPPIMISTULOKSET
- Syntetisoi klassisen ja nykyaikaisen leivonta- ja leivonnaisetekniikan prosessi ja osoita taitavasti.
- Käytä makuprofilointia, ainesosien valintaa, ravitsemusta ja esittelyä koskevia periaatteita.
- Osoita leipomo- ja leivonnaistekohtaisten laitteiden käytön taitoa.
- Käytä ahkera ruokien ja juomien hallinta, johtajuus, asiakaspalvelu ja ihmissuhdetaidot.
- Tunnista ja käytä tiukkoja elintarviketurvallisuus- ja sanitaatiokäytäntöjä.
- Osoita perusmittaus-, muuntamis-, ruokakustannus- ja tuotonhallintakäytännöt.
- Osoita taitoa leipomo- ja leivonnaistekohtaisen viestinnän käytössä.